29.11.2021 |
Viure als Pirineus

CAMINS

Enllestida la zona est de la xarxa senyalitzada de camins de Camina Pirineus

Abasta set municipis, amb tot un seguit d’itineraris que transiten per zones d’interès natural i patrimonial

default
Església de Sant Martí de Tost al municipi de Ribera d'Urgellet / CCAU
Enllestida la zona est de la xarxa senyalitzada de camins de Camina Pirineus

La xarxa senyalitzada de camins de la zona est del projecte Camina Pirineus ja està senyalitzada, a punt per a ser utilitzada tant pels veïns de la comarca com pels turistes que vinguin a gaudir de l’Alt Urgell.

Després de mesos de treball per a la selecció dels millors camins que uneixen els diversos nuclis de població de la zona est de l’Alt Urgell, així com el seu desbrossament i la seva senyalització, ha arribat el moment de donar aquesta zona per finalitzada i de posar-la a disposició dels senderistes per gaudir d’aquest exquisit entramat de senders.

Aguait ocells la Vansa(Foto: Un aguait d'ocells a la Vansa/ CCAU)

La seva selecció ha estat molt curosa, sempre en funció de la seva titularitat pública i del seu pas pel major nombre possible de punts d’interès naturals i patrimonials. El recorregut presenta un seguit d’equipaments com ara el Parc Temàtic els Moixons, al municipi de la Vansa i Fórnols, o elements singulars del patrimoni cultural, entre els quals l’església de Sant Martí de Tost, a Ribera d’Urgellet.

La xarxa de camins zona est de l’Alt Urgell es desplega pels municipis de Josa i Tuixent, Cava, Alàs i Cerc, Arsèguel, la Seu d'Urgell, Ribera d'Urgellet i la Vansa i Fórnols.

Per obtenir més informació sobre la xarxa senyalitzada de senders, es pot consultar la pàgina web del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, en l’apartat de Camina Pirineus.

Aquesta actuació forma part de l'Acció 2 del projecte Camina Pirineus: Xarxa de camins i s'emmarca en el PO FEDER CATALUNYA 2014-2020 - Operació GO03-000662 CAMINA PIRINEUS: xarxa de senders a la carta, l'eina de posicionament ecoturístic de l'Alt Urgell.

Enllestida la zona est de la xarxa senyalitzada de camins de Camina Pirineus
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad