AEROPORT DE LA SEU-ANDORRA

Una empresa andorrana dedicada a la venda d'avionetes ocuparà un dels nous hangars de l'Aeroport de La Seu

La firma, distribuïdora de la marca Pipistrel, porta tres anys comercialitzant aparells a la zona exterior de la infraestructura pirinenca

Aeroport de la Seu
photo_camera Un dels aparells que ven l'empresa andorrana a l'Aeroport de la Seu/ Rapid Solutions

L'Aeroport de la Seu d'Urgell incrementarà aquest estiu el nombre d'empreses que utilitzen els seus hangars com a base gràcies a la instal·lació de la distribuïdora Rapid Solutions SL, dedicada a la comercialització d'avionetes i planadors i que des de fa tres anys utilitza una zona exterior ubicada dins el recinte de la infraestructura pirinenca per vendre aquest tipus d'aparells de la marca eslovena Pipistrel. La firma andorrana, tal com ha avançat el diari Segre i ha pogut confirmar l'ACN, distribueix diversos models que tenen una capacitat que va de les dues a les quatre places. Amb la seva incorporació, seran vuit els hangars de l'equipament alturgellenc que estan en funcionament i en quedarà espai per a construir-hi set més.

Des de l'empresa han explicat que l'obertura del nou hangar, prevista per aquest estiu, coincidirà en el temps amb l'arribada, al mes de juliol, del model Taurus Electro, la primera avioneta elèctrica del món. L'aparell es podrà visitar a les noves instal·lacions de l'aeroport pirinenc, les quals suposaran un salt qualitatiu respecte a l'espai exterior que han ocupat en els darrers tres anys. Rapid Solutions, amb seu al Principat andorrà des de fa cinc anys, és, després de Madrid, el segon distribuïdor que permet veure les avionetes i planadors de la marca eslovena a l'Estat espanyol. Els aparells que comercialitza disposen d'entre dos i quatre places.

L'Aeroport d'Andorra - La Seu d'Urgell compta actualment amb sis hangars, dels quals quatre són d'ús privat i els altres dos estan ocupats per una empresa dedicada a dur a terme treballs aeris i manteniment a tercers. Mentre, s'està acabant els treballs interiors en dos més. Un d'ells correspon al de l'empresa Rapid Solutions i l'altre ja acull l'aparcament d'una firma que ofereix el servei d'aerotaxis i una escola de formació de pilots, a més d'una companyia de manteniment d'aeronaus de pistó i de turbina, segons han indicat fonts del departament de Territori i Sostenibilitat, que també han informat que encara hi ha encara set parcel·les disponibles per construir-hi més hangars.

  •