27.09.2022 |
Viure als Pirineus

Compromís torna a demanar que es revisi la seguretat dels passos de vianants i dels punts negres de la Seu

El grup municipal de Compromís X La Seu ha demanat a l’equip de Govern durant la Comissió Municipal de Seguretat Ciutadana celebrada el dia d’avui que doni compliment a la moció presentada per Compromís i aprovada per unanimitat al Ple municipal. Segons els socialistes "la Comissió de Seguretat Ciutadana no es reuneix amb la periodicitat acordada, pactada en dues reunions al llarg de l’any" i demanen "que s’analitzi la sinistralitat dels carrers i als passos de vianants"

Pas de vianants
Pas de vianants
Compromís torna a demanar que es revisi la seguretat dels passos de vianants i dels punts negres de la Seu

El grup municipal de Compromís X La Seu ha demanat a l’equip de Govern durant la Comissió Municipal de Seguretat Ciutadana celebrada el dia d’avui que doni compliment a la moció presentada per Compromís i aprovada per unanimitat al Ple municipal. D’igual manera, s’ha criticat durant la Comissió Municipal que s’hagi incomplert el pacte al que es va arribar en anteriors reunions en la que s’havia acordat de fer dues reunions durant l’any.

Des de Compromís es remarca la necessitat de reforçar i donar un impuls a totes les mesures que s’han portat a terme fins ara en temes de seguretat i de realitzar noves iniciatives per tal de solucionar els problemes actuals.

Cal recordar que el grup de Compromís va presentar la moció de revisió de la seguretat dels passos de vianants per la demanda d’alguns ciutadans de la nostra ciutat que, fins i tot, en l’actualitat està fent recollida de signatures per revisar algun pas en concret on s’ha concentrat una major sinistralitat.

També cal recordar que, entre d’altres temes, encara existeixen diferents problemàtiques relacionades amb l’incivisme i actes il·legals al carrer. Alguns veïns també ens han traslladat reiteradament la seva preocupació per la situació dels espais públics propers a les seves vivendes.

El portaveu de Compromís X La Seu, Òscar Ordeig, creu que “s’han d’impulsar noves mesures per millorar la seguretat de tots els ciutadans de la nostra ciutat i millorar així la qualitat de vida de totes i tots”.

Compromís torna a demanar que es revisi la seguretat dels passos de vianants i dels punts negres de la Seu
Comentarios