FESTES DE NADAL

Una dotzena de propostes per a celebrar un Nadal ‘jove’ a la Seu d’Urgell

Concerts, nadales, esport, Dj’s, jocs de taula, escape room, rural race, làser combat i cinema familiar per gaudir durant les vacances nadalenques a la capital alturgellenca.
Joan Llobera regidor de Joventut Ajuntament de la Seu d'Urgell-1
photo_camera Joan Llobera, regidor de Joventut Ajuntament de la Seu d'Urgell / laseu.cat

El Món Màgic de les Muntanyes, programació nadalenca de la Seu d’Urgell, també proposa activitats lúdiques i festives adreçades als i les joves. “Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament urgellenc hem organitzat per aquestes festes una dotzena de propostes adreçades a adolescents i joves perquè puguin gaudir lúdicament de les festes”, explica Joan Llobera, regidor de Joventut de la Seu. 

Així, la primera tindrà lloc demà dissabte 3 de desembre, a l’una de la matinada, amb un concert de música urbana local i diversos Dj’s, organitzat per Nit Oh Parties, a la discoteca La Murga, adreçat a joves majors de 16 anys. 

Dissabte 10 desembre: Nadales als balcons, vòlei i Dj 

Les activitats juvenils continuaran el dissabte 10 de desembre amb la celebració de la 1a edició de Nadales des dels Balcons, a càrrec de músics del territori, de les 11:30 a les 13:30 hores, de manera itinerant en balcons del centre històric de la Seu d’Urgell. L’activitat està organitzada per Ivan Caro i l’Ajuntament urgellenc. 

També per dissabte 10 de desembre, de les 16:30 a les 20:00 hores, es proposa una iniciació al món del vòlei (entrenament obert), a càrrec del Club Vòlei la Seu, que tindrà lloc a la pista polivalent de la zona esportiva municipal. Per a participar-hi cal fer inscripció prèvia des del perfil d’Instagram @volei_laseu Hi haurà berenar per a tothom. 

A les tres de la matinada hi haurà una actuació musical del Dj Sergi Domene, a les tres de la matinada, a la discoteca La Murga, i organitzat Nit Oh Parties.  

nadaljove-1

Caminada nocturna a Sant Antoni 

Per dimecres 14 de desembre hi ha organitzada una caminada nocturna cap a l’ermita de Sant Antoni que anirà a càrrec del Centre Alpí Universitari, que sortirà des del centre cívic L’Escorxador, a les cinc de la tarda. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia des del perfil d’Instagram @centre_alpí_universitari Hi haurà berenar per a tothom. 

Dissabte 17 desembre: nadales, joc de taula i Dj 

El dissabte 17 de desembre ofereix tres activitats ben diferents adreçades al públic juvenil com el concert nadalenc amb Encoratjades of cors, un grup coral format a principis de 2022, que interpretaran nadales, góspel o BSO de musicals, passant per peces de rock clàssic i cançons tradicionals de diferents zones i cultures, entre d’altres.  Aquest concert tindrà lloc a la sala la Immaculada, a les 12 del migdia

A l’una del migdia, la llibreria El Refugi proposa el joc de taula de preguntes de muntanya ‘Apaga el FIFA, juguem al FITA’, que tindrà lloc a l’espai ‘Joc de Troncs’ situat al carrer dels Canonges de la Seu d’Urgell. 

A les tres de la matinada, serà el torn de l’actuació musical del Dj Cosmik (resident del Reggaeton Beach Festival Barcelona), a la discoteca La Murga, organitzat per Nit Oh Parties. 

Escape room, Rural race, làser combat i cinema 

Ja en plenes vacances de Nadal, l’oferta lúdica per als i les joves proposa quatre activitats que tindran lloc els dies 27, 28 i 29 de desembre. 

Així, per dimarts 27 de desembre hi ha organitzat un escape room city ART que s’iniciarà des de l’Oficina Jove (centre cívic L’Escorxador) i tindrà lloc per tot el municipi de la Seu d’Urgell, en dos torns (el primer, a les 15:00 hores i el segon, a les 15:30 hores). Per participar-hi cal fer inscripció prèvia a www.escaperoomcitylaseu.cat i apuntar-se en grup. Les places són limitades. 

Dimecres 28 de desembre es realitzarà l’activitat esportiva Rural Race la Seu que anirà a càrrec de Bones Vibracions, i tindrà lloc al Parc del Valira (Font del Lleó), a les 11 del matí. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia a http://agenda.laseu.cat/monmagic2022 Les places són limitades i es realitzarà en grups de 2/3 persones. 

Per dijous 29 de desembre hi ha preparades dues activitats: Paintball Murillo: Làser combat que se celebrarà al Parc del Valira (Font del Lleó), d’11:30 a les 13:30 hores. Hi poden participar nenes i nens a partir de 10 anys. Cal fer inscripció prèvia a http://agenda.laseu.cat/monmagic2022 Les places són limitades; i la sessió de cinema familiar amb la pel·lícula ‘Padre no hay más que uno 3’, a Cinemes Guiu, a les 18.30 hores