Dissabte 31 de desembre tindrà lloc el contacontes d'"El misteriós home dels nassos"

L'activitat, que presentarà el darrer llibre de la col·lecció Petit Pirineu, es farà dissabte 31 de desembre a les 11.30h al Racó dels desitjos a la pl. Patalín de la Seu d'Urgell.
9788412595871
photo_camera "El misteriós home dels nassos", de Pepita Clop i Urgell Mestre

Demà, dissabte 31 de desembre, a les 11.30h, s'explicarà el conte "El misteriós home dels nassos", escrit per Pepita Clop i il·lustrat per Urgell Mestre, el darrer llibre de la col·lecció Petit Pirineu d'Edicions Salòria. 

Aquesta presentació, a càrrec de Pere Macià i Ivan Caro, s'emmarca en les activitats del Món Màgic de les Muntanyes, i tindrà lloc al Racó dels desitjos a la pl. Patalín de la Seu d'Urgell. 

L'home dels nassos és un personatge tradicional de la mitologia catalana que diuen que té tants nassos com dies té l'any i només se'l pot veure el dia 31 de desembre, l'últim dia de l'any. Aquesta història se sol explicar als menuts de la família, que surten a buscar a veure qui el pot trobar. A través de la lectura d'aquest conte, la mainada podrà conèixer aquest personatge, resoldre el misteri i viure una aventura fantàstica.