Edicions Salòria arrenca la primera setmana del nou any amb les presentacions de dos llibres

Es faran les presentacions de "La Segona República a la Seu d'Urgell", el dimarts 3 de gener a la Seu d'Urgell, i d'"Aiguat!", el dimecres 4 de gener a Organyà
unnamed
photo_camera Portades dels llibres presentats

Edicions Salòria arrenca la primera setmana del nou any amb la presentació de dos llibres a la Seu d'Urgell i a Organyà. 

El dimarts 3 de gener es presentarà "La Segona República a la Seu d'Urgell" a les 19h a l'Església de la Immaculada de la Seu d'Urgell. Aquest llibre és una invitació a descobrir la vida del consistori urgellenc durant el breu període de poc més de cinc anys (1932-1936) de la Segona República. La presentació anirà a càrrec de Francisco Javier Galindo, l'autor, i Julio Quílez, el director de l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell.

Presentació La Segona República (5)
Presentació de "La Segona República a la Seu d'Urgell"

El dimecres 4 de gener es presentarà "Aiguat!" a les 19.30h a l'Ajuntament d'Organyà i també en directe a través d'aquest enllaç de Youtube. Es tracta d'un llibre imprescindible per conèixer la història dels darrers 40 anys a la Seu d'Urgell i comarca. L'acte el presentaran Celestí Vilà, l'alcalde d'Organyà, Antoni Vila, exalcalde d'Organyà, i Joan Ganyet, un dels autors i exalcalde de la Seu d'Urgell. 

Presentació Aiguat! (1)
Presentació d'"Aiguat!"