DUANES

Decomissen prop de 30.000 euros i cinquanta monedes de plata a la duana de la Farga de Moles

Els diners i la mercaderia, d'un home de 70 anys de nacionalitat portuguesa, estaven amagats dins una bossa de viatge
Pla de detall dels diners i les monedes de col·lecció decomissades per la Guàrdia Civil a la duana de la Farga de Moles, a les Valls de Valira (Alt Urgell). Imatge facilitada el 16 de febrer de 2021 (Horitzontal).
photo_camera Els diners i les monedes decomissades a la duana de la Farga de Moles/ACN

La Guàrdia Civil ha decomissat 29.820 euros i cinquanta monedes de plata de col·lecció, valorades en 1.750 euros, a un home de 70 anys i nacionalitat portuguesa que passava per la duana de la Farga de Moles, a les Valls de Valira (Alt Urgell), procedent d'Andorra. Els fets van tenir lloc divendres passat a dos quarts de sis de la tarda, quan els agents van dur a terme un minuciós registre del vehicle on viatjava i van trobar els diners i la mercaderia dins una bossa de viatge.

Pla de detall on es veuen diverses de les monedes de plata de col·lecció decomissades per la Guàrdia Civil a la duana de la Farga de Moles, a les Valls de Valira (Alt Urgell). Imatge facilitada el 16 de febrer de 2021 (Horitzontal).

Els efectius policials van aixecar una acta per una infracció de la normativa sobre blanqueig de capitals i una altra per la de contraban. L'individu va poder continuar el viatge amb mil euros i tant els diners com les monedes intervingudes es van quedar a la duana.