16.05.2022 |
Viure als Pirineus

EL TERMINI D’INSCRIPCIONS S’OBRE AQUEST PRÒXIM DILLUNS, 22 D’AGOST, I FINS EL 2 DE SETEMBRE, A L’OFICINA D’ATENCIÓ CIUTADANA (OAC) DE L’AJUNTAMENT DE LA SEU D’URGELL. LES PLACES SÓN LIMITADES.

Curs gratuït de xarxes socials adreçat a treballadors, autònoms i aturats

Del 13 de setembre al 3 de novembre tindrà lloc a la Seu d’Urgell un curs gratuït dedicat a les xarxes socials que s’adreça a treballadors, autònoms i aturats. El curs serà impartit per Pep Forn els dimarts i dijous, de tres a cinc de la tarda, al CETAP (3a planta del centre cultural Les Monges).

cursxarxes
Curs de xarxes socials
Curs gratuït de xarxes socials adreçat a treballadors, autònoms i aturats

El curs consta d’un temari dividit en quatre blocs. El primer, de dues hores, aborda la història de les xarxes socials, la seva evolució i la situació actual de les mateixes. El segon apartat, de 24 hores, s’explicarà la tipologia de xarxes socials (estratègies a Facebook, Twitter, Linkedin, Google+, Pinterest i a Instagram). El tercer bloc del curs estarà dedicat a com compartir coneixements i continguts a la xarxa. Aquest tema serà de dues hores de durada. El quart i darrer bloc d’aquesta formació, també de dues hores, se centrarà en la seguretat i imatge a les xarxes socials.

Inscripcions

Totes les persones interessades a participar en aquest curs podran fer la seva inscripció a partir del pròxim dilluns, 22 d’agost, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Els inscripcions es poden fer fins el dia 2 de setembre.

Les places són limitades (15) i s’admetran les sol·licituds per ordre d’inscripció.

Curs gratuït de xarxes socials adreçat a treballadors, autònoms i aturats
Comentarios