Cultura

Concerts de Manu Guix i d’Enrike Solinís&Euskal Barrokensemble a la Seu d'Urgell

Dins de la celebració de la VI Setmana Cultural de l’Escola de Música de la Seu d’Urgell, aquest proper dijous 21 de març, el cantant i compositor musical Manu Guix oferirà un concert a la capital de l’Alt Urgell, que tindrà lloc a les deu de la nit, a la sala Sant Domènec. El darrer concert que tancarà la VI Setmana Cultural de l’EMM de la Seu d’Urgell el protagonitzarà la formació Enrike Solinís&Euskal Barrokensemble que presentaran el seu àlbum “Colores del Sur”, aquest pròxim divendres 22 de març, a les nou de la nit, a la sala Sant Domènec. 

image
photo_camera El cartells dels dos propers concerts a la Seu.

Manu Guix, un dels músics més rellevants del panorama musical nacional, interpretarà el seu treball ‘Després de tot’, un recull de tretze cançons vitals, optimistes, que es mouen entre el pop i el soul d’autor. Es tracta d’una producció a quatre mans entre Roger Rodés i el propi Manu Guix. 

El preu de l’entrada d’aquest concert és de 12 € anticipada (Turisme Seu, Consell Comarcal i Up&Now), a taquilla 15€. Val a dir que per l’alumnat de l’escola de música l’entrada té un preu de 10€. Aquest concert està patrocinat i ofert per cortesia del Portal Música.

Concert ‘Colores del Sur. Danzas barrocas para guitarra’

El darrer concert que tancarà la VI Setmana Cultural de l’EMM de la Seu d’Urgell el protagonitzarà la formació Enrike Solinís&Euskal Barrokensemble que presentaran el seu àlbum “Colores del Sur”, aquest pròxim divendres 22 de març, a les nou de la nit, a la sala Sant Domènec. 

En aquest concert es podrà gaudir de la interpretació de danses barroques de la mà de músics de primer nivell del món de la música antiga, concretament Enrike Solinís, reconegut virtuós de guitarra barrocavihuela (viola de mà) i llaüt, col·laborador del gran Jordi Savall. 

Enrike Solinís, juntament amb Euskal Barrokensemble format per Miren Zeberio, violí barroc i rabec; Pablo Martín, contrabaix; David Chupete, percussió, interpretaran obres de Gaspar Sanz, Murzia, Kapsberger, Scarlatti i altres autors anònims barrocs espanyols i italians.

El preu de l’entrada d’aquest darrer concert és de 8€ anticipada, 10€ taquilla. Per l’alumnat que ha assistit al taller que oferirà el grup prèviament 6€.