ELECCIONS MUNICIPALS

Compromís X La Seu posa en marxa el 'comptador pel Canvi' a 60 dies de les eleccions

La formació ha posat en marxa un comptador que vol significar "l'inici del canvi que necessita la Seu d'Urgell".
CxLa Seu marcador
photo_camera Compromís X La Seu posa en marxa el 'comptador pel Canvi' a 60 dies de les eleccions / CXLa Seu

Compromís X La Seu després d’una assemblea de militants i simpatitzants, celebrada el dimecres dia 29 de març,  ha posat en marxa un comptador que vol significar "l'inici del canvi que necessita la Seu d'Urgell", segons han dit.

La formació explica, a través d'un comunicat, que "des de fa uns anys no van bé a la nostra ciutat. La Seu no funciona: la neteja, la seguretat, l’habitatge, la sanitat, la gestió municipal...". El primer grup de l'oposició al consistori urgellenc assegura que "això no va dels uns contra els altres. Això va de nosaltres. De la nostra ciutat. Hem de recuperar la il·lusió perquè la gent torni a creure amb La Seu, amb un projecte que generi respecte i admiració".

Dieun que "no serà una tasca fàcil, però estem convençuts que podem fer-la amb un equip ben preparat, amb experiència i ple de compromís" i fan una crida a totes les urgellenques i urgellencs "a mobilitzar-se a partit d’avui i fins el dia 28 de maig, per aconseguir, aquest cop sí, una majoria suficient que ens permeti governar".

comentaris