ELECCIONS MUNICIPALS 28M

Compromís X La Seu fa una aposta clara per la millora de l’espai públic, "avui en procés de deteriorament"

Joan Barrera assegura que posarà en marxa un Pla de neteja abans de finalitzar l’any per tenir una Seu que llueixi.
Barrera neteja la Seu
photo_camera Barrera fa una aposta clara per la millora de l’espai públic de la Seu d'Urgell / CXLS

"La ciutat que té cura dels seus espais públics (places, carrers, jardins) és una ciutat que ofereix qualitat de vida als seus habitants. Si la Seu no es cuida a si mateixa perdrà oportunitats de futur", ha afirmat el candidat a l'alcaldia de Compromís X La Seu, Joan Barrera.

Barrera assegura que la deixadesa general troba la seva manifestació més crua en la manca de pintura dels passos de vianants (que a més afecta a la seguretat vial) i dels porxos dels carrers Major i Canonges, que empobreix la imatge del centre històric.

Compromís es compromet a eliminar totes les pintades de les parets de la Seu i, en especial, les del centre Històric i a pintar els porxos dels carrers Canonges i Major. 

La modernització de l’eixample amb la construcció d’un Passeig al carrer Mare Janer que uneixi l’actual passeig Joan Brudieu, passant per la Plaça Codina, fins al Passeig del Parc, i les plataformes úniques dels carrers Sant Ermengol i Regència en el primer tram fins a Llorenç Tomàs i Costa; contribuiran sens dubte a la millora  general de la imatge de la ciutat. 

Joan Barrera ha declarat: Em comprometo a posar en marxa durant l’estiu, un pla de xoc de neteja i endreçament general de la Seu. La convivència cívica passa per un espai públic tractat amb cura. L’Ajuntament hi posarà el coll i demanaré la col·laboració activa de tots els urgellencs”.