MUNICIPIS

Compromís X La Seu denuncia un ús partidista del perfil a Twitter de l'Ajuntament i demana un protocol

L’alcalde Jordi Fàbrega va dir que el fet no havia tingut res a veure amb l’equip de comunicació i va reconèixer haver-ne estat ell mateix l’autor.
Ple municipal ajuntament de la Seu
photo_camera Una sessió del Ple municipal de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell / RàdioSeu

En el passat plenari celebrat el dilluns 5 d’octubre Compromís X La Seu, a l'oposició, va demanar explicacions a l’equip de govern de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell  per haver compartit un missatge de Junts per La Seu des d’un perfil institucional de l’Ajuntament. També va demanar un protocol de comunicació per evitar la utilització partidista de les xarxes socials de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Aquest fet es va produir després del plenari del 14 de setembre. El partit de Junts per la Seu, membre de l’actual equip de govern, va publicar una notícia sobre el ple, la qual cosa entra dins de la normalitat. Però, segons CxLa Seu, "el tema preocupant és que hores després, des del perfil oficial a Twitter de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell es va “retuitejar” la notícia, fent així propaganda d’un partit concret de l’equip de govern, Junts per la Seu".

L’alcalde de Junts, Jordi Fàbrega, va voler deixar clar en en ple municipal, que aquest desafortunat fet no havia tingut res a veure amb l’equip de comunicació de l’Ajuntament i va reconèixer haver estat ell mateix l’autor. Es va excusar tot explicant la dificultat que suposava la gestió de tants perfils a les xarxes socials i mantenir-los tots actius.

Òscar Ordeig, portaveu de Compromís x La Seu recorda a l’equip de govern que «l’Ajuntament ha de ser impecable en la comunicació» i que «un ajuntament representa a tots els ciutadans i actuar de forma partidista des de la institució és degradar-la».