Compromís proposa rebaixar la quota de la Llar d’Infants

Òscar Ordeig demana la reobertura de llars d'infants municipal 'La Grandalla', una reducció de les quotes de les matrícules i la implantació d'horaris adequats.

unnamed
photo_camera Imatge de la llar d'infants 'Els Minairons'.

El grup municipal de Compromís X La Seu presentarà en el proper Ple Municipal de La Seu de novembre una moció amb la que vol iniciar un seguit de mesures per millorar el sistema de Llars d’Infants públiques a La Seu.

Com ja ha denunciat Compromís, des del curs 2009/2010 fins al darrer actual el nombre d’infants matriculats a les Llars d’Infants municipals ha baixat de 179 a 69, un 60,14% menys.

Òscar Ordeig reitera el compromís del seu grup municipal amb “la reobertura de ‘La Grandalla’, la reducció de quotes i la implantació d’horaris adequats”. El portaveu del grup també afegeix que la importància de l’educació dels infants durant l’etapa 0-3 anys és essencial pel seu futur desenvolupament i, per tant, és necessari ajudar a les famílies en l’accés a aquest servei bàsic.

La proposta concreta que es presentarà al Ple és la rebaixa de la quota de l’única Llar d’Infants pública que resta a La Seu, “Els Minairons”, a 100€/mes per l’horari escolar i una quota global per horari extraescolar de 125€/mes. 

Aquesta mateixa mesura, Compromís X La Seu ja la va presentar també en el passat Ple d’octubre dins d’un paquet de mesures per rebaixar impostos i preus públics a La Seu tot i que la moció en conjunt no va ser aprovada per la resta de grups del Consistori. Malgrat això, Compromís torna a presentar en solitari aquesta proposta.

comentaris