ELECCIONS MUNICIPALS 28M

Compromís presenta un equip "amb capacitat de govern, per liderar el canvi que la Seu necessita"

Joan Barrera encapçala un equip de persones "amb experiència i preparat per donar el cop de timó que la Seu reclama".
Compromís per la Seu candidatura
photo_camera Candidatura de Compromís X La Seu a les eleccions municipals del 28M / CXLS

Compromís X La Seu ha donat a conèixer aquest dimecres la candidatura que presenta a les eleccions municipals del 28 de maig vinent, per a les quals proposa "un equip amb capacitat de govern per liderar el canvi" que consideren que "la Seu necessita". El cap de llista de la formació, Joan Barrera, ha explicat que encapçala "un equip de persones amb experiència i preparat per donar el cop de timó que la Seu reclama". Des de la plataforma política també han destacat que "els candidats tenen la formació i experiència necessàries en diferents àmbits professionals per tal de gestionar amb èxit el canvi".

Joan Barrera és enginyer de professió i suma ja vuit anys com a regidor i portaveu del grup de Compromís, des d'on assenyalen que "coneix l’administració municipal i es fixa com a primera prioritat tornar a activar la Seu, per tal de recuperar la il·lusió col·lectiva que faciliti noves inversions creadores de riquesa".

Compromís per la Seu candidatura
Candidatura de Compromís X La Seu a les eleccions municipals del 28M / CXLS

La primera novetat a la llista és al número 2, que ocupa David Servat, arquitecte tècnic, a qui defineixen com "una persona honesta i transparent per gestionar l’urbanisme des de l’interès general i no especulatiu" i per "capgirar la degradació  del centre històric i modernitzar l’eixample". El número 3 correspon a Gemma To, llicenciada en Ciències de la Informació, responsable d’un comerç al carrer Major i membre d’associacions de comerciants i d’empresaris locals, que es presenta "amb ganes d’ajudar a tornar a fer de la Seu una ciutat referent al Pirineu i a Catalunya, per la seva excel·lència  i projectes innovadors". To vol "fomentar l’activitat econòmica al centre, per dinamitzar la ciutat", assenyala. Al número 4 hi figura Toni Nadal, que ja ha estat regidor els darrers vuit anys i aposta "per una ciutat neta, endreçada i que llueixi, amb un espai públic cuidat". I al 5 hi ha Paqui Gómez, també regidora aquests darrers anys, de qui esmenten que és "una gran servidora pública, sempre amb voluntat d’ajudar i trobar solucions als problemes".

Pel que fa als llocs que van del número 6 al 10, Bàrbara  Romeu, mestra i directora d’una escola pública de la Seu, que aposta per "fer de la ciutat referent en l’educació, des de la universitària, INEF i UNED, cicles formatius i amb una primària i secundària inclusiva i de qualitat". La segueixen Carlos Roman, llicenciat en INEFC i tècnic especialista en joventut; Christina Moreno, pedagoga compromesa amb els joves i la solidaritat i regidora aquesta darrera legislatura; Atalía Urbiola, llicenciada en Filologia Hispànica i jove fronterera compromesa amb els moviments socials, i Jordi Mas Ortega, llicenciat en dret i exregidor de l'Ajuntament.

La llista es completa, indiquen, amb "el suport de persones de diferents àmbits i experiència en la gestió municipal", com són Santi Mallol (número 14) i l'exalcalde Joan Ganyet (que tanca la llista al número 17), a més de Carme España, Conxita Rabasa, Pilar Buisán, Maria Angélica Perla i Miguel Perruca i Conxita Rabasa. També en formen part, com a suplents, Òscar Ordeig, Laia Coll, Margarita Casellas, Teresa Garcia, Anass Sghyar, Verónica de los Ángeles, Pepe Muñoz i Vicenç Ripoll.

A tots ells, conclouen, "els uneix l’estima per la Seu i la voluntat de fer una ciutat viva i dinàmica" i el sentiment que "la Seu necessita un canvi, amb noves persones, noves idees i nous projectes".

comentaris