La Seu d'Urgell

Compromís lamenta l’alarmisme de TV3 per les nevades i les pèrdues econòmiques

El grup municipal de Compromís X La Seu lamenta l’alarmisme dels mitjans de comunicació, especialment de TV3, per l’errònia previsió meteorològica del passat cap de setmana i les pèrdues econòmiques que va suposar.

previsió_meteo
photo_camera Una de les previsions de meteo.cat.

Segons el president de la Federació d'Hostaleria de Lleida, en nota de premsa, “s'han anul·lat més de la meitat de les reserves a la zona del Pirineu”. Aquesta situació ha provocat que al sector de la restauració i hoteler del Pirineu, així com a altres indrets, hi hagi hagut pèrdues econòmiques extraordinàries innecessàries.

Compromís X La Seu creu que els mitjans de comunicació públics varen donar un missatge d’alarmisme excessiu, en comptes de prudència, que va provocar que molts ciutadans no sortissin de casa durant tot el cap de setmana. A més, es lamenta la falta d’encert de la previsió meteorològica entorn de la intensitat de les nevades. 

El portaveu de Compromís, Òscar Ordeig, ha demanat a l’alcalde de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, i a la resta de portaveus municipals, que es traslladi una queixa formal des de el Consistori urgellenc a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, que és l’ens públic que gestiona els mitjans de comunicació audiovisuals de la Generalitat, per les informacions traslladades a tota la població catalana i per les advertències donades, influint en les decisions sobre els moviments turístics propis del cap de setmana.

comentaris