Compromís de la Seu d'Urgell denuncia el deteriorament del carrer de l’Orri

El grup municipal de Compromís X La Seu denuncia que el carrer de l’Orri de la Seu, sobretot el tram proper al Parc de la Boixadera Sud en concret, així com els altres carrers de la ciutat, es troben en un estat lamentable de manteniment.

Foto (1)
photo_camera Un imatge del carrer.

Segons Compromís, "l’equip de govern, liderat per Fierro i Batalla, no dóna cap importància al manteniment de la via pública, tenint altres preferències de despesa municipal com la construcció del magatzem de 2.000.000 d’euros. Compromís considera que és de vital importància aquest aspecte i que s’ha de prioritzar". "Una vegada més, Compromís vol insistir en la importància del manteniment dels nostres carrers, per garantir la seguretat dels vianants, així com per mostrar una imatge de la ciutat neta i endreçada i que sigui model d’urbanisme de cara a l’exterior i als propis ciutadans de la Seu", asseguren els socialistes en un comunicat.

El portaveu de Compromís X La Seu, Òscar Ordeig, lamenta que “una vegada més, l’equip de govern fa cas omís a les peticions i necessitats dels ciutadans”. A més, afegeix que “comerciants i veïns mereixen uns carrers dignes i en condicions per a poder realitzar vida i negocis amb normalitat”. "Cal recordar que des de que va començar la legislatura, l’equip de govern del PDeCAT no ha presentat cap pla de manteniment meditat per solucionar el greu estat dels carrers", expliquen des de Compromís X La Seu.

comentaris