Club Hoquei Patinatge Artístic Cadí entre els millors equips d'hoquei

CHPA_CADI_ALEVI_A
photo_camera CHPA_CADI_ALEVI_A

Aquest cap de setmana es van celebrar les eliminatòries amb partit d'anada i tornada per poder optar a la Lliga Preferent de Catalunya d'hoquei patins.

En categoria ALEVÍ, el CHPA CADÍ va aconseguir classificar els seus dos equips A i B entre els 32 millors equips alevins de Catalunya. Així mateix en categoria INFANTIL també van aconseguir classificar l'equip infantil entre els 32 millors. Els equips rivals van estar, per part de l'INFANTIL, el CP VIC C, per part de l'ALEVÍ A el CP VOLTREGÀ A i per part de l'ALEVÍ B l'UE HORTA B.

Les tres victòries a casa (6-0 Infantil, 4-0 Aleví A i 10-6 Aleví B) de dissabte van donar un marge a favor pels partits de diumenge fòra de casa (2-0 per l'Infantil, 0-7 per l'Aleví A i 3-1 per l'Aleví B). Abans d'aquestes eliminatòries, i per accedir a elles, l'equip ALEVÍ A havia quedat primer de grup, l'equip ALEVÍ B segon de grup, i l'equip INFANTIL segon de grup. El pas de les eliminatòries comporten la participació en la Lliga Preferent, on es formaran quatre grups de 8 equips cadascun. Accediran a la fase final del Campionat de Catalunya el primer i segon classificat de cada grup durant aquesta Lliga Preferent de 14 jornades que comença l'11 de gener del 2015 i acaba el 19 d'abril. El sorteig per a determinar la composició dels grups es realitzarà el pròxim 22 de desembre.

Els propers partits seràm interessants per aquesta segona volta que comença al gener, on equips d'hoquei d'arreu de Catalunya visitaran la Seu. Els membres dels equips classificats són: CHPA CADÍ ALEVÍ A: Marc Domingo, Gerard Escolà, Aleix Garreta, Ot Planes, Jordi Pons(P), Joel Raya, Carlos Salsas, Roc Xanxo; Entrenadora: Karla Martínez; Delegada: Helena Mendieta CHPA CADÍ ALEVÍ B: Gerard Caminal, Roc Caralps, Oriol Cortés, Joan Lucas, Bernat Picanyol, Jan Roca, Martí Tarrés (P); Entrenador: Wiffy Balart; Delegada: Laura Garreta CHPA CADÍ INFANTIL: Pau Batllori (P), Jordi Badia, Pol Berenguer, Pol Besolí, Josep Carmaniu, Arnau Cortés (P); Entrenador: Ramon Orfila; Delegat: Agustí Badia

comentaris