EQUIPAMENTS

El centre cívic “El Passeig” de la Seu d'Urgell torna a obrir la Sala Casal de la Gent Gran

La sala està completament habilitada perquè els i les usuàries en puguin gaudir plenament. 
Centre Cívic El Passeig sala gent gran
photo_camera El centre cívic “El Passeig” de la Seu d'Urgell torna a obrir la Sala Casal de la Gent Gran / laseu.cat

Després d’una llarga pandèmia i de les obres de rehabilitació del Centre Cívic El Passeig, es torna a obrir la Sala Casal de la Gent Gran aquest proper dimarts dia 1 d’agost.

Aquest és un espai de reunió diari per a un gran nombre de persones que busquen gaudir d’una estona d’esbarjo. La sala estarà oberta tots els dies de la setmana, de les vuit del matí a les nou del vespre.

La sala està completament habilitada perquè els i les usuàries en puguin gaudir plenament. És una sala espaiosa i amb llum natural en la qual tindran a la seva disposició la premsa diària: diari Sport i el Periòdic de Catalunya. A més disposen cartes i diferents jocs de taula, com els escacs i el domino. També comptaran amb l’habitual taula de billar americà, que s’ha netejat i se li ha canviat el pany.

“Aprofitem aquesta nova obertura de la sala per agrair-vos la confiança dipositada en el nostre equip per donar un canvi a la nostra ciutat i posicionar als ciutadans i ciutadanes del nostre municipi en aquesta nova etapa que hem començat amb moltes ganes.”, ha declarat Paqui Gómez, la Regidora de Gent Gran, “La nostra proposta es basa en un objectiu ben clar, la felicitat i els somriures dels protagonistes: la gent gran.  Us hi esperem amb la màxima participació."