El cas d'assetjament escolar denunciat a Oliana preocupa els veïns del municipi

Oliana
photo_camera Oliana
La denúncia d'assetjament presentada als Mossos d'Esquadra per dues famílies d'Oliana ha alterat la pau quotidina entre els veïns d'Oliana. Segons consta en la denúncia feta pels pares de les dues noies pressumptament assetjades, les menors haurien patit insults i amenaces de forma continuada i a causa d'això haurien deixat d'anar a l'escola durant uns dies afectades pels traumes de l'assetjament.
 
Les alumnes que han tret a la llum aquest pressumpte cas d'assetjament són dues alumnes de segon i tercer d'ESO de l'Institut Aubenç d'Oliana que, segons els seus pares, haurien estat amenaçades tant pels mateixos companys de classe com per alumnes d'altres cursos superiors entre els quals hi podria haver, fins i tot, un major d'edat de 20 anys.
 
El cas s'ha convertit en un tema de preocupació públic, tant que és el mateix alcalde del poble, amb el suport de tot el consistori, qui ha de fer de mediador entre les dues parts (la dels pares denunciats i els denunciants) en una situació especialment compromesa ja que en el poble totes les famílies es coneixen i tenen relacions entre elles. Des de l'institut, els responsables educatius asseguren que "el cas està controlat" però els veïns del poble es mostren preocupats tant per la gravetat d'aquest cas com pel fet que no pugués afectar a més escolars del municipi.