PARTITS POLÍTICS

Carme Lostao i Carme Armenta, escollides presidentes d'ERC Alt Urgell i de la Seu d’Urgell respectivament

La militància ha avalat per unanimitat les llistes presentades tant a la secció comarcal com a la local
ERC Alt Urgell i la Seu d'Urgell
photo_camera Carme Lostao i Carme Armenta, escollides presidentes d'ERC Alt Urgell i de la Seu d’Urgell / @ERCAltUrgell

La militància d’Esquerra Republicana de l’Alt Urgell i de La Seu d’Urgell han celebrat els seus Congressos per a renovar l’equip que liderarà la comarcal i la local durant els proper 4 anys. En ambdós congressos només s’ha presentat una única llista, que ha estat escollida per unanimitat de tots els assistents.

Així la secció comarcal de l’Alt Urgell estarà liderada per Carme Lostao, a la Presidència i Sergi Parramon, a la Secretaria General. S’ha presentat una candidatura paritària amb 9 persones que provenen de diferents àmbits per reforçar el partit a l’Alt Urgell: Gemma Orrit, a la secretaria d’Organització, Jordi Sala, a la secretaria de Finances, Núria Tomàs, a la secretaria d’Imatge i Comunicació, Antoni Casanovas a la secretaria de Política Municipal, Imma Palau a la secretaria de Feminismes, Francesc Viaplana a la secretaria de Transició Ecològica, Ramon Lostao a la secretaria de Ciutadania.

La presidenta de la secció comarcal de l'Alt Urgell, Carme Lostao, la de secció local de La Seu, Carme Armenta i la Consellera Nacional, Mireia Pellicer (1)
La presidenta d?ERC Alt Urgell, Carme Lostao, d'ERC la Seu, Carme Armenta i la Consellera Nacional, Mireia Pellicer / @ERCAltUrgell

La recent escollida presidenta de l’executiva comarcal Carme Lostao,  ha explicat: “aquestes són les persones que s’inscriuen per a formar part d’aquesta candidatura, però considerem  que la candidatura la formarem entre totes les persones militants d’ERC de l’Alt Urgell. És necessari aprofitar a les persones i el seu talent, les propostes, les reflexions i les crítiques constructives, per tal d’ impulsar i innovar el discurs polític i el posicionament d’ERC en les diferents institucions a la comarca de l’Alt Urgell, i a l’hora fer-nos sentir com a territori en les decisions del país.”

Pel que fa a la candidatura de l’Executiva local de La Seu d’Urgell, la formaran, encapçalant la presidència, Carme Armenta, acompanyada de les companyes Mireia Pellicer i Martí (Secretaria de nova creació: Benestar Social) Marian Lamolla Miret (Secretaria de Finances) Núria Tomas Gimó (Secretaria d’Organització) Imma Palau Canal (S. Feminismes), en Francesc Viaplana Manresa (S. Política Municipal) i Rosa Castellví López i Pere Galabert Pujol, en qualitat de vocals.  I la nova presidenta de la secció local de La Seu d’Urgell, Carme Armenta, hi ha afegit que, inicia aquest nou repte amb molta il·lusió, acompanyada d’un bon equip, al qual agreix la seva confiança. Amb la voluntat de treballar per recuperar l’alcaldia de la La Seu d’Urgell i Castellciutat i de treballar i establir relacions més profundes amb el teixit social de la ciutat.

Per altra banda, avui la militància també ha escollit a Mireia Pellicer com a representant de la comarca al Consell Nacional d’Esquerra Republicana.