Cantada de Nadales al carrer dissabte a la Seu d'Urgell

Cantada de Nadales a la Seu d'Urgell
photo_camera Cantada de Nadales a la Seu d'Urgell

Aquest dissabte, 20 de desembre, un total de 70 alumnes de l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell, acompanyats pel seus professors que tocaran l'acordió, el violí, el clarinet i instruments de percussió, protagonitzaran una cantada de nadales pels carrers de la ciutat.

Prèviament, els alumnes i professors interpretaran cançons nadalenques davant els usuaris de la Residència del Sant Hospital. Seguidament, a dos quarts d'una del migdia, aquest cor de nens de 5 a 8 anys, acompanyats pels minairons, iniciarà el seu recorregut pels carrers de la Seu d'Urgell amb una cantada de nadales a la plaça del centre cívic El Passeig.

Després enfilaran carrer Major amunt, tot fent una cercavila, fins arribar a la plaça dels Oms, just davant de la Catedral, on interpretaran nadales a l'una del migdia.

Tots els cantaires portaran posat el barret de minairó, elaborat pels mateixos alumnes en un taller previ a aquesta actuació nadalenca.

En aquesta cantada de nadales al carrer, els cantaires i l'Ivan Caro, que farà de narrador, explicaran al públic congregat la història de 'Les fades de l'hivern', la qual comptarà amb la participació d'un grup d'alumnes de l'Escola Municipal de Dansa de la Seu d'Urgell.

Des de la direcció de l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell es vol agrair la col·laboració dels tècnics municipals responsables del Món Màgic de les Muntanyes, així com de les professores i alumnes de l'Escola Municipal de Dansa, i a l'Ivan Caro pe les nadales.