17.08.2022 |
Viure als Pirineus

La campanya ‘També és cosa meva" arriba a la Festa Major de la Seu d’Urgell

A l’Espai Casetes hi haurà instal·lat un punt d’atenció lila que oferirà informació, sensibilització i acompanyament.
image
Campanya “També és cosa meva. Per un Alt Urgell lliure de violències masclistes i LGBTIQfòbia”.
La campanya ‘També és cosa meva" arriba a la Festa Major de la Seu d’Urgell

La campanya “També és cosa meva. Per un Alt Urgell lliure de violències masclistes i LGBTIQfòbia” serà present a la Festa Major de la Seu d’Urgell.

A la Festa Major de la capital alturgellenca es comptarà amb un punt d’atenció lila, que oferiran informació, sensibilització i acompanyament. El punt d’atenció lila, que compta amb la col·laboració de l’associació Antisida de Lleida, estarà ubicat a l’espai casetes (al costat de l’ambulància) les nits de divendres 23 d’agost de 0:30 a 4:30h, dissabte 24 d’agost de 0:30 a 4h i dilluns 26 d’agost de 0:30 a 4:30h. En les franges horàries en que no hi hagi punt lila, en cas de patir o veure una agressió, podeu trucar al telèfon d’emergències (112).

La campanya, organitzada per l’Oficina Jove, el SIAD, SAI i SIE, es va iniciar a finals del mes de juny. Els materials de sensibilització, il·lustrats per la Marta Tarrés, una jove artista de la comarca, han estat presents a gran part de les festes majors de l’Alt Urgell.

També s’han organitzat punts d’atenció lila a les festes majors d’Alàs, Coll de Nargó, Oliana, Castellciutat, Organyà, Montferrer i Peramola.

Més que festa

Així mateix, les nits de divendres 23 d’agost i dissabte 24 d’agost, es comptarà amb la parella itinerant ‘Més que festa’ que, a més d’oferir informació sobre la campanya i el punt d’atenció lila, dispensarà preservatius, assessorament sobre sexualitat positiva i prevenció de consums.

Des de l’equip organitzador s’ha promogut també la creació de la falca sonora oficial de la campanya, creada i enregistrada pels joves alturgellencs Agnès Arajol, Lluïsa Puig Molina, Ivan Caro i Jan Tomàs Armengol.

La campanya ‘També és cosa meva" arriba a la Festa Major de la Seu d’Urgell
Comentarios