PIRAGÜISME D'AIGÜES BRAVES

El Cadí Canoë-Kayac i el Kanu Schwaben Augsburg celebren 30 anys d'estades al Rafting Parc de la Seu d’Urgell

Un any més, els piragüistes bavaresos i urgellencs realitzen un intercanvi per remar conjuntament als parcs olímpics de les dues ciutats.
Intercanvis cadí canoë-kayac 2 bis
photo_camera Piragüistes bavaresos i urgellencs a la porta de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell / laseu.cat

Aquest dilluns, l’alcalde de la Seu d’Urgell, Francesc Viaplana, ha rebut a la sala d’actes de l’Ajuntament, als membres del club Kanu Schwaben Augsburg ( Alemanya), on un any més, els piragüistes bavaresos i urgellencs realitzen un intercanvi per remar conjuntament als  parcs olímpics de les dues ciutats.

Intercanvis cadí canoë-kayac 1
Les autoritats urgellenques han rebut els representants del club Kanu Schwaben Augsburg a la sala de plens de l'ajuntament /laseu.cat

Els piragüistes alemanys emmarquen la seva estada durant deu dies al mes d’agost a la capital alturgellenca, aprofitant així aquests dies per remar i conèixer i fer diferents activitats a la ciutat.

Aquest any, es commemoren 30 anys de l'intercanvi entre el club de piragüisme urgellenc i el club de piragüisme  alemany, iniciat l’any 1993, un any després dels Jocs Olímpics, on cada any el club d’Augsburg fa una estada al Parc Olímpic del Segre, i per la seva part, el nostre club Cadí Canoë-Kayac fa una estada a la ciutat bavaresa.