EXPOSICIONS

El fotògraf Marc Santaeulària exposa “La Vall que parla amb la seva llum” a l’Espai Lavansa

La mostra del fotògraf de Fórnols, amb una desena d'imatges, ha tingut una gran acollida per part del públic.
Marc Santaeulària_jJosep Xavier Camps
photo_camera El fotògraf Marc Santaeulària amb l'alcalde de La Vansa i Fórnols, Pep Camps / Espai Lavansa

L'ajuntament de La Vansa i Fórnols, ha inaugurat aquest cap de setmana, a l’Espai Lavansa’, l'exposició permanent del fotògraf de Fórnols, Marc Santaeulària. Una inauguració, que ha tingut una gran acollida, -va comptar amb més de 60 persones-, i que ha anat en augment al llarg d'aquest dilluns.

En paraules de Pep Camps, alcalde de La Vansa i Fórnols, “Aquest nou projecte amb el qual obre les seves portes “l’Espai Lavansa” està funcionant molt bé. Estem molt esperançats per l'acolliment que està tenint entre els veïns i els visitants amb la nova programació”, explica Camps.

presentació
Presentació de l'exposició permanent del fotògraf de Fórnols, Marc Santaeulària / Espai Lavansa

“Aquesta exposició d’en Marc és bona prova d'això. Primer en Marc va rebre l'encàrrec de l’ajuntament de seleccionar diferents imatges per al disseny del calendari 2022. Després, amb aquesta exposició hem volgut donar-li rellevància a espais naturals del nostre entorn més immediat”, conclou l'alcalde.

‘La Vall que parla amb la seva llum’

Aquesta exposició d’unes 10 imatges, titulada: ‘La Vall que parla amb la seva llum’, és per a Marc Santaeulària, (Fórnols), -fotògraf paisatgístic de 26 anys- “fruit de la meva passió per la vida de muntanya. Cada foto té una història i una bellesa molt peculiar, des de la panoràmica de la Via Làctia amb Fórnols al Fons, El punt més alt de la Vall, en la Torreta de Cadi a 2.561 metres d'altura, passant per la 'Cascada Gran' del riu Bona, els prats de la Vall, o Prat Llong”