El restaurant Ca l'Amador de Josa de Cadí, que porta el cuiner Diego Alías, ha volgut celebrar el seu 21è aniversari elaborant la primera cervesa limited edition en exclusiva per a un espai gastronòmic.
Tots dos projectes, Ca l'Amador i la cerveseria Refu, són dues apostes molt personals que defensen la qualitat dels productes d'artesans i de proximitat en l'entorn natural dels Pirineus, amb el que això implica. Gràcies als amics en comú de la Taverna del Predicadors, excel·lents divulgadors de la Cultura Cervesera a Catalunya i en la resta de l'Estat, fa sis mesos ens vam conèixer tots dos equips i va començar aquesta bona sinergia col·laborativa.
Després de mesos de treball, el diumenge dia 8 d'agost van celebrar aquest aniversari tan especial amb la presentació de la nova cervesa creada per a l'ocasió, Purpur "Hoppy Amber Ale". Després de la presentació i el tast d'aquesta cervesa artesana entre amics, la festa d'aniversari va ser a càrrec de Dj Purpur, com no podia ser d'una altra manera.