Ca l'Amador, de Josa de Cadí, celebra el 21è aniversari amb l'elaboració d'una cervesa artesana exclusiva

El restaurant Ca l'Amador i la cerveseria artesana Refu s'han unit per a crear una nova cervesa artesana d'edició limitada. Es tracta de la cervesa 'Purpur' que ret homenatge al Dj Purpur, dj resident de la sala Moog de Barcelona.

Captura de pantalla 2021-08-12 a les 9.35.36 copia
photo_camera A Ca l'Amador van celebrar el 21è aniversari amb la nova cervesa.

El restaurant Ca l'Amador de Josa de Cadí, que porta el cuiner Diego Alías, ha volgut celebrar el seu 21è aniversari elaborant la primera cervesa limited edition en exclusiva per a un espai gastronòmic.

Diego Alías

Tots dos projectes, Ca l'Amador i la cerveseria Refu, són dues apostes molt personals que defensen la qualitat dels productes d'artesans i de proximitat en l'entorn natural dels Pirineus, amb el que això implica. Gràcies als amics en comú de la Taverna del Predicadors, excel·lents divulgadors de la Cultura Cervesera a Catalunya i en la resta de l'Estat, fa sis mesos ens vam conèixer tots dos equips i va començar aquesta bona sinergia col·laborativa.

Després de mesos de treball, el diumenge dia 8 d'agost van celebrar aquest aniversari tan especial amb la presentació de la nova cervesa creada per a l'ocasió, Purpur "Hoppy Amber Ale". Després de la presentació i el tast d'aquesta cervesa artesana entre amics, la festa d'aniversari va ser a càrrec de Dj Purpur, com no podia ser d'una altra manera.