27.09.2022 |
Viure als Pirineus

LLIBRES

La Biblioteca de Sant Agustí presenta 'Ocells' de Dani Gómez, segon títol de la 'Col·lecció Animalades' d'Edicions Salòria

La 'Col·lecció Animalades' explora la fauna catalana de forma didàctica i divertida i transmet als més petits el gust per l'observació de la natura.
dav
Els dos primers títols de la col·lecció animalades d'Edicions Salòria
La Biblioteca de Sant Agustí presenta 'Ocells' de Dani Gómez, segon títol de la 'Col·lecció Animalades' d'Edicions Salòria

La 'Biblioteca de Sant Agustí' de la Seu d'Urgell presenta - aquest divendres 26 de juliol a les sis de la tarda - Ocells de Dani Gómez, editat pel segell pirinenc Edicions Salòria. Ocells és el segon títol de col·lecció 'Animalades', després que el març sortís al mercat Bestioles, també amb text i il·lustracions de Dani Gómez. La 'Col·lecció Animalades' explora la fauna catalana de forma didàctica i divertida i transmet als més petits el gust per l'observació de la natura.

Bestioles i Ocells

L'autor

Dani Gómez és periodista, humorista gràfic, comunicador audiovisual, animador, il·lustrador, professor i, fins i tot, teòric del còmic. Les seves activitats professionals sempre estan relacionades amb la comunicació per mitjà del dibuix. 

Dani Gómez va estudiar la llicenciatura de periodisme, però no va trigar massa a adonar-se’n que l’interessava, sobretot, la comunicació visual. A les revistes a les quals va col·laborar (Nova Ciutat Vella i Sant Andreu de Cap a Peus) preferia dibuixar tires còmiques que redactar articles.

Fent periodisme per televisió va descobrir el potencial comunicatiu de la imatge en moviment i va decidir llicenciar-se també en Comunicació Audiovisual. Novament el món del dibuix cridava, va aprendre a animar i va treballar com a animador per diverses sèries de D’Ocon Films i Triacom Audiovisual (MediaPro).

Gràcies a un parell de beques va poder redactar la seva tesi doctoral sobre el còmic i, en acabar, va publicar el seu primer llibre il·lustrat. També va començar a exercir com a professor de diverses assignatures relacionades amb l’animació, la narrativa audiovisual i el concept art al CEV Barcelona.

Actualment, compagina la feina de professor amb diversos projectes com a il·lustrador. Fins ara ha publicat els següents llibres:

  • A peu per Sant Andreu. Ajuntament de Barcelona, 2014
  • Pol i Quim. Editorial Llop Roig, 2017 (amb text de Carlo Gallucci)
  • Bestioles. Edicions Salòria, 2019
  • Papa, em regales un dinosaure? Mosaics Llibres, 2019
  • Ocells. Edicions Salòria, 2019

 

La Biblioteca de Sant Agustí presenta 'Ocells' de Dani Gómez, segon títol de la 'Col·lecció Animalades' d'Edicions Salòria
Comentarios