LA SEU D'URGELL

Batalla se sent "molt tranquil", diu que la feina s'ha fet de forma "correcta" i demana aixecar el secret d'actuacions

La Guàrdia Civil s'endú més de deu caixes de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell nou hores després d'iniciar l'escorcoll

Pla general del moment en què l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, surt de l'edifici de l'Ajuntament amb més treballadors després que la Guàrdia Civil hi hagi dut a terme un escorcoll. Imatge del 28 de març de 2019 (Horitzontal).
photo_camera Imatge del moment en que l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, surt de l'edifici de l'Ajuntament amb més treballadors després que la Guàrdia Civil hi hagi dut a terme un escorcoll/Albert Lijarcio

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha afirmat que els treballadors de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell estan "molt tranquils" després de l'escorcoll que la Guàrdia Civil ha dut a terme aquest dijous durant nou hores i mitja a l'edifici del consistori de la capital alturgellenca. A més, ha explicat que la feina s'ha fet "sempre" de forma "correcta" i que l'actitud dels empleats municipals ha estat la de "col·laborar" a l'hora d'aportar els expedients que els han estat requerits. Sobre la documentació, Batalla ha dit que es tracta de "qüestions que no estan connectades unes amb les altres".

Pla general del moment en què un efectiu de la Guàrdia Civil s'emporta una caixa amb documentació de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, després de més de nou hores d'escorcoll. Imatge del 28 de març de 2019 (Horitzontal).

Finalment, l'alcalde ha demanat que s'aixequi el secret de les actuacions per poder-se "defensar". El registre ha acabat pocs minuts abans de dos quarts de sis de la tarda, quan els efectius policials s'han endut més d'una desena de caixes. En el cas del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, on també s'han emportat més de deu caixes, l'escorcoll ha finalitzat cap a tres quarts de cinc de la tarda.