FIRES

FiraClicksLaSeu omplirà la ciutat de figures i d’activitats relacionades amb els Playmobil durant la Setmana Santa

La segona edició de #FiraClicksLaSeu oferirà una exposició de 12 diorames de gran format que es podran veure a la Sala Sant Domènec i al Centre Cívic El Passeig

20190401_111249
photo_camera Presentació de #FiraClicksLaSeu/laseu.cat

Els icònics clicks de Playmobil desembarcaran per segona vegada a la Seu del 13 al 20 d’abril, per tornar a estimular la imaginació i la creativitat dels nombrosos fans de la joguina alemanya creada per Hans Beck.

El concepte d’aquesta joguina universal admet tot tipus de desafiaments: cavallers i pirates en escenaris històrics, treballadors de la construcció, veterinàries, policies o astronautes conviuen en un entorn en el que el món virtual i el món real es confonen permanentment.

#FiraClicksLaSeu oferirà als seus visitants un ventall d’activitats pensades per a tots els membres de la família. L’esdeveniment està concebut com un espai temàtic urbà dedicat als Playmobil en el qual jugar i aprendre són les dues palanques sobre les quals s’edifica aquesta proposta d’entreteniment familiar.

Enguany l’Exposició de Diorames de gran format estarà formada per 12 escenes, 3 de les quals amb temàtiques dedicades a La Seu, i una altra dissenyada per un jove col·leccionista de 7 anys, veí de La Seu, que exposarà per primera vegada un diorama fet amb figures de la seva pròpia col·lecció. La relació completa de diorames és la següent:

      Sala Sant Domènec:

 1. Geishes i Samurais. Natàlia Solé
 2. El solstici de primavera. Natàlia Solé
 3. La Seu, esport i natura. Josep Ribas
 4. Fira de formatges artesans de La Seu. Josep Ribas
 5. Un dia de mercat a La Seu. Josep Ribas
 6. Petit click. Ignasi Puig
 7. Innuit. Ignasi Puig

      Centre Cívic El Passeig:

 1. El Rey León. Adrià Pérez “El Click Rubio”
 2. Un dia a la ciutat. Adrià Pérez “El Click Rubio”
 3. El circ ha arribat!. Sílvia Mesalles
 4. Llegenda de castells i dracs. Cristian Botija
 5. Vida al món rural. Cesc Seira (La Seu d’Urgell)

La Fira de Col·leccionisme Playmobil serà de nou un altre dels atractius de #FiraClicksLaSeu, amb la participació de 5 expositors que oferiran tot tipus de figures i complements de la prestigiosa marca alemanya, omplint els respectius mostradors de figures customitzades, caixes descatalogades, peces a granel, productes d’importació i les últimes novetats de la factoria Playmobil.

Els Tallers de Creativitat tornaran a ser un pol d’atracció pels infants que visitin la Fira, especialment pel fet que es podran emportar a casa les obres que ells mateixos realitzin. Tots els elements creatius estan il·lustrats amb la iconografia Playmobil, unes làmines que es podran decorar utilitzant diferents tècniques artístiques.

Del 8 al 20 d’abril, dotze establiments del centre de la ciutat i l’oficina de Turisme Seu exhibiran una original col·lecció de figures Playmobil gegants, configurant així una Ruda de clicks Playmobil gegants(160 cm) que dels més petits als més grans podran resseguir pels carrers i les places de La Seu. Els comerços participants són:

 1. Simac
 2. Mat Perruquers
 3. Llibreria Salvat
 4. Kibuc Buchaca
 5. Construccions Apulco
 6. Transports Regina, SA - Andbus
 7. Calçats Sílvia
 8. Fina Moda Íntima
 9. Floristeria La Serra
 10. Piros Seguretat
 11. Agrobotiga Porté-Betriu
 12. Centre Òptic La Seu
 13. Oficina de Turisme de La Seu

Per últim, tots els visitants a la Fira de Col·leccionisme Playmobil de la Seu d’Urgell podran participar en un sorteig de tres lots de productes de la marca dels clicks valorats en 50€, 30€ i 20€ respectivament.

#FiraClicksLaSeu 2019 és una iniciativa de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell i l’empresa Smartplay SL, amb la col·laboració de Turisme de La Seu, l’AEAU, IDAPA, la Unió de Botiguers (UBSU) i l’Associació Eutrapelia.