04.10.2022 |
Viure als Pirineus

SOLIDARITAT

Arrenca la campanya de recollida de joguines 'Jo també vull jugar'

Per animar els darrers participants, el mateix dia 23 s'ha organitzat un partit entre els equips de bàsquet Cadí-La Seu i Gernika-Bizkaia, al Palau d'esports de la Seu d'Urgell durant el qual hi haurà activitats simbòliques d'animació de la campanya.

Jo també vull jugar 2
Representants de les institucions que col·laboren en la campanya 'Jo també vull jugar'/Bisbat d'Urgell
Arrenca la campanya de recollida de joguines 'Jo també vull jugar'

La campanya "Jo també vull jugar", organitzada per Càritas d'Urgell, el Club de bàsquet SEDIS, el Consorci d'Atenció a les Persones, la residència CASER d'Oliana, i l’Associació d’hostaleria de l’Alt Urgell, té com objectiu procurar als infants de tota la comarca de l'Alt Urgell joguines aquest Nadal i Reis, encara que les seves famílies no tinguin capacitat econòmica per comprar-los.

Aquesta iniciativa solidària del Bisbat d'Urgell es va iniciar l'onze de desembre a través dels punts de recollida habilitats al Palau d'Esports de la Seu d'Urgell, a Càritas d'Urgell, al centre Sant Ot i la botiga de Grapats Encants i també a la seu de l'Associació d'Hosteleria, i acabarà el 23 desembre.

Per animar els darrers participants, el mateix dia 23 s'ha organitzat un partit entre els equips de bàsquet Cadí-La Seu i Gernika-Bizkaia, al Palau d'esports de La Seu d'Urgell durant el qual hi haurà activitats simbòliques d'animació de la campanya.

La campanya s'ha presentat aquest divendres a la Seu d'Urgell, a la botiga Grapats Encants, i hi han estat presents el Director de Càritas, Josep Casanovas, Pere Porta, president del SEDIS, Miquel Àngel Sànchez, president de l'Associació d'Hostaleria i Anna Vives, en representació del Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell.

Arrenca la campanya de recollida de joguines 'Jo també vull jugar'
Comentarios