MÚSICA

Concert de Nadal de l'Orquestra de cambra Cadí

Tindrà lloc aquest dissabte, a les vuit del vespre, a la Sala de Cultura de Sant Domènec de la Seu d'Urgell, sota la direcció d' Eugeni Sokhatskyy. La recaptació es destinarà a La Marató de TV3

Orquestra Cadí 2
photo_camera Orquestra de cambra Cadí de la Seu d'Urgell

L'Orquestra de cambra Cadí de la Seu d'Urgell oferirà, aquest dissabte 15 de desembre, el Concert de Nadal, sota la direcció d'Eugeni Sokhatskyy. L'entrada serà de 10 euros i la recaptació es destinarà a La Marató de TV3. Entrada gratuïta per als menors de 16 anys i alumnes de l'escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell.

L’Associació Orquestra Cadí fou fundada l’any 2001, a la Seu d’Urgell. Des de llavors manté una  orquestra  de  cambra (dirigida al principi pel violinista Jordi Albelda), havent  comptat  durant  uns  anys  amb un cor d’adults (Coral Signum).  Ha organitzat concursos d’interpretació per a joves intèrprets  i  promogut concerts per a solistes amb acompanyament d’orquestra; a més d’organitzar  concerts d’altres formacions, a la Seu d'Urgell.  

Ha ofert concerts  a  les  comarques de  l’Alt Urgell,  la Cerdanya,  el Berguedà,  el Solsonès,  la Noguera, la Segarra,  el Pallars Sobirà,  el Bages,  el Ripollès, el Segrià, així com al Principat d’Andorra i la Catalunya Nord. Orquestra convidada al 5è cicle de música de Berga 2017 en el seu programa “Va de Tecles”.

Zoryana Sokhatska, violinista ucraïnesa, fou la seva directora titular durant 8 anys. Tots els arranjaments musicals per a la orquestra de cambra són fets pel mestre Yevhen Sokhatskyy, qui la  dirigeix des de les 5 darreres temporades.