MÚSICA

Arnau Obiols presenta a la Seu ‘TOST,’ una visió personal de la música tradicional del Pirineu

Aquest divendres, a la Sala de Sant Domènec, Arnau Obiols ens convida a participar d'aquest ritu sonor íntim, un art primitiu i nou alhora.
Arnau Obiols 2
photo_camera Arnau Obiols/Foto:Foto: Pepe Camps

Aquest divendres 13 de desembre, l’artista urgellenc Arnau Obiols presentarà el seu treball que porta per títol TOST, una visió personal i contemporània dels sons i de la música tradicional del Pirineu català, una música filla dels boscos, dels arbres, dels moixons i de tot allò que ha arrelat i ressonat en aquestes muntanyes.

En aquest concert, que tindrà lloc a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell a les nou de la nit, Obiols ens convida a participar d'aquest ritu sonor íntim, un art primitiu i nou alhora.

Es poden adquirir entrades de manera anticipada a les oficines de turisme (8 euros), i a taquilla el dia del concert (10 euros).

Tost Arnau Obiols

TOST

Sota el nom de TOST (Microscopi, 2019) hi ha el darrer projecte en solitari d’Arnau Obiols. Tost, és un riu, una vall i un poble deshabitat de l’Alt Urgell. D’aquesta vall era fill el seu padrí, pastor i tractant de bestiar, a qui els seus companys d’ofici van motejar amb el sobrenom de Tost, atès el seu origen geogràfic.

TOST és un cant contemporani a la muntanya, un homenatge a la terra, a allò més proper, al que és de tots i no és de ningú -el que ens és comú-, com ara la Natura i aquestes cançons, o allò immaterial i efímer, com els sons i els dies que vivim.