HISTÒRIA LOCAL

Aquest dimecres, "Patrimoni festiu: els gegants de la Seu d'Urgell", a càrrec de Lluís Obiols i Daniel Vilarrúbias

Aquesta activitat forma part del cicle "Parlem d'història", organitzat per l'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell i l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat.
Gegants de la Seu 2
photo_camera Els gegants de la Seu d'Urgell a la porta de l'Ajuntament / laseu.cat

Aquest dimecres, 19 de maig, a les 20.00 h. a la sala Sant Domènec de la Seu d'Urgell, se celebrarà la conferència "Patrimoni festiu: els gegants de la Seu d'Urgell", a càrrec de Lluís Obiols Perearnau i Daniel Vilarrúbias Cuadras.

Aquesta activitat forma part del cicle "Parlem d'història", organitzat per l'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell i l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat, amb la col·laboració de l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell. Aquesta conferència també compta amb la col·laboració de la Germandat de Sant Sebastià de la Seu d'Urgell, ja que forma part dels actes de la setmana cultural organitzada per l'entitat, prevista inicialment el mes de gener i endarrerida a causa de la situació sanitària.

20210517_213908

Per assistir-hi presencialment, és imprescindible la inscripció prèvia a l'enllaç següent: http://agenda.laseu.cat/parlemdhistoria/

També es pot seguir l'acte en directe, per streaming, al canal de youtube de l'Espai Ermengol: https://youtu.be/6EYNG5o9A7o

comentaris