30.06.2022 |
Viure als Pirineus

LA SEU D'URGELL

Un altre èxit dels alumnes de robòtica de l'escola Albert Vives

L’equip THE KING OF ROBOTS AV de l’escola Albert Vives ha guanyat la WRO (WORLD ROBOT OLYMPIAD) que organitzen l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, Engijoc i la Fundació educaBot.

IMG-20180616-WA0006
La robòtica ha esdevingut un repte molt interessant per als alumnes urgellencs
Un altre èxit dels alumnes de robòtica de l'escola Albert Vives

L’equip guanyador en la categoria regular Start ha estat format per Martí Lladós, Pol Padrós i Pau Porté, tots alumnes de 6è de primària.

També l’equip AV SHARK-IFA, format per Pau Fàbrega, Joel Obiols i Arnau Vidal (tots de 6è de primària), han aconseguit el segon lloc en la categoria Elementary.

Tots dos equips participaran a la fase nacional d’Espanya el mes de setembre que se celebrarà a Platja d’Aro (Girona), representant la província de Lleida.

L’escola ha estat representada en aquesta competició de robòtica educativa per 5 equips de 3 components, sota la direcció de la mestra Mireia Alba, que és la coordinadora del projecte de robòtica que l’escola porta a terme.

La WRO és una competició de robòtica a nivell mundial adreçada a joves estudiants d’entre 7 i 15 anys.

Per participar en aquesta competició s’ha de formar un equip d’entre dos i tres participants, més un entrenador que dóna suport als alumnes durant el procés de preparació de l’Olimpíada, però mai pot col·laborar ni comunicar-se amb ells durant el torneig.

Els equips tenen dos hores i mitja per construir i programar un robot que posteriorment resoldrà un desafiament en la taula de competició. Un dels valors afegits és que una de les regles de joc es pot anunciar a última hora. La qualitat d’aquesta prova està en el foment de valors i capacitats, ja que els participants treballen en equip i han de desenvolupar la seva creativitat, tenir iniciativa i resoldre problemes per realitzar el repte que se’ls proposa.

Un altre èxit dels alumnes de robòtica de l'escola Albert Vives
Comentarios