PROVES D'ACCÉS A LA UNIVERSITAT

167 alumnes del Pirineu inicien avui les proves de la selectivitat a la Seu d'Urgell

Enguany per primera vegada també s’examinaran 50 estudiants que han cursat batxillerat a Andorra

Selectivitat 2019
photo_camera Alumnes pirinencs a punt d'iniciar la selectivitat al CETAP de la Seu d'Urgell/laseu.cat

Aquest matí s'han iniciat puntualment, al CETAP-Telecentre de la Seu d'Urgell -ubicat al centre cultural Les Monges- les proves de selectivitat on un total de 167 alumnes pirinencs de segon curs de batxillerat del Pirineu s'examinaran fins aquest divendres.

D’aquests 167 estudiants, 54 provenen de l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell (Alt Urgell), 44 de l’Institut Pere Borrell de Puigcerdà (Cerdanya) i 19 de l’Institut Hug Roger III de Sort (Pallars Sobirà).

Enguany per primera vegada també s’examinaran 50 estudiants que han cursat batxillerat a Andorra, que només s’examinaran de les matèries de la fase especifica per incrementar la seva nota d’accés a la fase d’admissió.

A més, s’hi examinaran 6 alumnes que estan assignats al Tribunal Ordinari Específic (TOE). En aquest tribunal s’examinen els estudiants amb dislèxia, TDA i TDAH.

Els exàmens es realitzen en horari de matí i de tarda, s'inicien a les nou del matí i acaben a dos quarts de sis de la tarda, i entre examen i examen, els alumnes disposen de 30 minuts de descans. 

El calendari i l’horari d’assignatures es poden trobar en el següent enllaç:

http://universitats.gencat.cat/ca/pau/pau_dia_prova/horari_lloc_prova 

Els resultats de les PAU es publicaran el dia 26 de juny. Per sol·licitar revisió d’exàmens s’haurà de demanar del 26 al 28 de juny. Els resultats de la revisió sortiran el dia 8 de juliol. 

La selectivitat de setembre tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de setembre, mentre que la formalització de la matrícula per realitzar la selectivitat al setembre serà del 9 al 24 de juliol.