La Val d’Aran, un dels territoris més ben valorats del món

La conselhèra de Turisme, Comerç i Consum d’Aran, Anna Díaz, va rebre a Berlín la placa que acredita a la Val d’Aran com una de les tres millors destinacions Leadership del món.

valldaran
photo_camera La conselhèra de Turisme, Comerç i Consum d’Aran, Anna Díaz, (la tercera per l’esquerra) amb el guardó de la Val d’Aran a Berlín

El fet de ser finalistes a Berlín per obtenir el guardó dels premis World Legacy Awards, guardons que es donen a les destinacions, organitzacions i empreses que treballen en la transformació de la indústria turística, potenciant el turisme sostenible en la categoria de Destination Leadership, és un èxit per al conjunt del poble aranès” ha manifestat el sindic d’Aran, Carlos Barrera.

Barrera ha subratllat “aquest camí reconeix que aquests valors es van iniciar de forma internacional a l’assolir al gener del 2014 la certificació Biosphere Destination que entrega la UNESCO. Aquest reconeixement ens ha permès presentar la nostra candidatura al guardó de la National Geographic. El fet de ser escollits com ha finalistes al certamen de Singapur amb una preselecció d’entre 150 territoris turístics d’arreu del món ja va ser per l’Aran un èxit, però el fet de ser finalista ahir a Berlín ha estat sens dubte l’èxit de projecció mundial de la Val d’Aran que fins ara mai s’havia assolit.”

“Des del Conselh Generau d’Aran felicitem a Foment Torisme Val d’Aran per la tasca de promoció turística que està fent. A tot l’empresariat aranès per la seva professionalitat i esperit innovador dels seus establiments i del tracte professional que dispensen als seus clients. A l’estació aranesa de Baqueira Beret per la seva contínua política d’inversió, modernització de les seves instal·lacions i pel gran respecte i integració a l’entorn del conjunt de l’estació. També felicitem a tots els veïns d’Aran que a títol individual i de forma quotidiana vetllen per la excel·lent conservació del nostre patrimoni, i evidentment a totes les Administracions araneses implicades en garantir la pervivència de tots els valors que fan meritòria a la Val d’Aran de poder haver estat finalista d’aquest guardó de territori Destination Leadership” ha afegit el sindic d’Aran, Carlos Barrera.