El Tren dels Llacs ofereix viatges amb vistes espectaculars gràcies a vidres panoràmics

Circularà al juliol, els dies 22 i 29, i a l'agost, el 5 i el 12

tren
photo_camera Imatge del tren de la línia Lleida-La Pobla de Segur.

El Tren dels Llacs Panoràmics ofereix el màxim confort gràcies a les noves unitats a la línia Lleida-La Pobla. Aquests nous trens, amb una longitud d'uns 50 metres, tenen una capacitat màxima per a 201 viatgers cadascun (104 els quals, asseguts). Enguany, circularà els dies 22 i 29 de juliol i els dies 5 i 12 d'agost. El seu disseny interior és obert i diàfan, gràcies a les grans dimensiones de les finestres, les quals brinden unes vistes espectaculars de l'entorn que voreja tot el trajecte. El tren ofereix el màxim confort i comoditat als usuaris: amb el sistema de climatització, els usuaris poden gaudir del paisatge i tot el que ofereix el territori durant l'estiu. A més, compten amb servei d'informació al viatger amb equips de megafonia, intèrfons i endolls a l'interior per carregar qualsevol aparell electrònic.

Els trens estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i disposen d'espais per col·locar cotxets de nadons, bicicletes i cadires de rodes. 

A bord del Tren dels Llacs, gestionat pel Grup FGC, els usuaris s’embarquen en un viatge en el temps. El servei, que enguany celebra la seva novena temporada, parteix des de Lleida fins a la Pobla de Segur i fa parada a Balaguer. Durant el trajecte travessa 41 túnels i 31 ponts.

El Tren dels Llacs compta amb un servei de guiatge que explica els diferents punts per on circula. Des del primer instant, els usuaris viuen un nou món de sensacions, ja que poden degustar productes típics del territori i tastar coca de recapte. Els viatgers, a més, tenen l'oportunitat de descobrir altres atractius del territori amb l'oferta complementària de diferents visites, com, per exemple, el 'Tast Pallars': visita per assaborir els productes del Pallars; 'Un Tomb per la Pobla de Segur': sortida per gaudir els secrets modernistes d'aquesta localitat; 'Les Botigues de Salàs': viatge nostàlgic en el temps; 'Gerri de la Sal': visita dels salins; 'La Llum de la Vall Fosca': excursió per visitar el bressol de l'energia hidroelèctrica a Catalunya i 'Montcortès.... l'últim llac': excursió fins a l'Estany de Montcortès.

El Tren del Llacs situa en el mapa turístic les comarques per on circula. Aquest servei turístic va néixer l'any 2009 amb l'objectiu de convertir-lo en un referent que contribueixi a la dinamització econòmica de les comarques de La Noguera i el Pallars Jussà