"Tatuats pels Pirineus" s'estrena el 20 d'octubre pel Canal 33

La periodista Eva Clausó, durant 15 anys corresponsal de TV3 al Pirineu, presentarà i dirigirà el programa: Tatuats pels Pirineus. L’estrena està prevista pel 20 d’octubre a les 22h, cada divendres pel Canal 33

IMG_5854
photo_camera "Tatuats pels Pirineus", pròximament al Canal 33

“Tatuats pels Pirineus”  és un format original, dinàmic i pròxim que viatja arreu de la imponent serralada pirinenca amb la mirada de la periodista Eva Clausó –nascuda a La Seu d’Urgell-, a la producció, direcció i presentació d’aquest programa. De mica en mica, l’espectador descobrirà el territori d’una manera diferent, amb els protagonistes que mostren els Pirineus davant l’Eva i la seva càmera, que fan camí com si fossin una mateixa persona.

IMG_4827

El programa el formen set episodis que engloben onze comarques pirinenques, però el conductor és la gent, els habitants, personatges –sempre carismàtics– que viuen en aquesta serralada i a través dels quals es van descobrint els pobles i racons especials, amb el privilegi de conèixer la mirada dels qui estan “Tatuats pels Pirineus”. A cada programa, a més, hi haurà l’actuació d’un artista o grup musical, vinculat d’alguna manera als Pirineus.

Estrena el 20 d’octubre amb el capítol Xesco i el seu entorn. En aquest episodi, l’Eva pasturarà amb el Xesco, un formatger de Bar, un poble de l’Alt Urgell. En aquest passeig descobrirà la passió del Xesco pel seu ofici i
perquè li diuen “l’home tranquil”. Junts arribaran fins a Organyà, on tastarà uns embotits centenaris. Després descobrirà l’essència del mercat de pagès a la Seu d’Urgell, l’Espai Ermengol i la màgia de viure a Ossera, el poble dels artesans, on trobarà el formatge de tupí i l’arbre del pa.

Segons ha manifestat Eva Clausó “es tracta d’un projecte pensat amb el cap i fet amb el cor que aposta per ensenyar el territori pirinenc des de tots els vessants: cultura, gastronomia, natura, música.. etc. Vol donar una visió molt àmplia dels Pirineus, perquè la gent que miri el programa des del sofà tingui ganes de sortir per anar a descobrir-los i s’hi enamori”.

Ha afegit  que “aquest és un projecte de país, que té com a protagonistes la gent dels Pirineus, que cada divendres, estic segura,  ens faran emocionar, riure, vibrar i disfrutar del territori”.

Tatuats pels Pirineus té la col.laboració de Pirineus Catalunya, el Parc Natural Cadí Moixeró i Cadí.