La Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell obté el seu rècord de vendes i participació

Més formatgers, obrir la tarda de divendres i el bon temps, claus de l’èxit d’aquesta edició

IMG-20171015-WA0008
photo_camera Èxit de participació a la Fira de Sant Ermengol 2017

La Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell ha clos l’edició 2017 obtenint el seu rècord de vendes en tiquets de degustació de formatges, amb 6.500 venuts. 

També destaca l’alta participació per part del públic en la vintena d’activitats programades dins d’aquesta fira dedicada al formatge artesà elaborat al Pirineu. 

Una vegada més, la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, estrella de la Fira de Sant Ermengol, aconsegueix de nou un gran èxit de públic que ha gaudit de més de 150 formatges vinguts de tota la serralada pirinenca. La tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Mireia Font, afirma que “les claus del gran èxit d’aquesta edició rauen, sobretot, en obrir l’espai firal divendres a la tarda i la bona climatologia que ha acompanyat al públic assistent durant tot el cap de setmana de fira”. 

Respecte a l’impacte econòmic que ha pogut suposar la fira d’aquest any, Mireia Font explica que “tal i com s’ha fet amb d’altres esdeveniments que han tingut lloc a la Seu d’Urgell aquest any, aquest cap de setmana s’han anat recollint dades per conèixer amb objectivitat quin ha estat l’efecte directe de la Fira de Sant Ermengol d’enguany en el conjunt de la ciutat”. Font afegeix que les dades obtingudes en aquest estudi es donaran a conèixer d’aquí a unes setmanes.