La Seu d'Urgell presenta 'El dolç màgic de les muntanyes'

La Pastisseria Cadí presenta una galeta de pasta seca, en forma d'arbre de Nadal, banyada de xocolata i decorada amb boletes de color. La Pastisseria Leiva ofereix dues classes de bombons: un, farcit de crema de taronja i un altre, de crema de neula i torró. El Forn Duat proposa una xocolatina de xocolata blanca i negra, amb una sorpresa final per al paladar.

Presentaci%C3%B3%20del%20Dol%C3%A7%20M%C3%A0gic%20de%20les%20Muntanyes%20039
photo_camera Presentació d''El Dolç Màgic de les Muntanyes'.

Divendres al matí es va presentar 'El Dolç Màgic de les Muntanyes', una nova acció que s'emmarca en la programació nadalenca 'El Món Màgic de les Muntanyes' que vol vincular també el sector pastisser i forner de la ciutat en l'oferta nadalenca de la Seu d'Urgell. 

La presentació de 'El Dolç Màgic de les Muntanyes' va anar a càrrec de la tinent d'alcalde de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de la Seu, Mireia Font, i dels pastissers Dimas Leiva i Àngel Sánchez, pastissers dels establiments Leiva i Cadí, respectivament, i del forner Agustí Sánchez, del Forn Duat.

Font va explicar que “aquesta nova proposta 'dolça' està encarada, sobretot, als més xics de la casa, obrint una nova línia de productes de gormanderies, i que alhora s'identifica molt bé amb el Món Màgic de les Muntanyes”. 

Els dolços: galeta, bombons i xocolatines 

Les pastisseries Leiva i Cadí, i el forn Duat de la Seu d'Urgell han elaborat cadascun, expressament per l'ocasió, una gormanderia diferent que s'identifica amb el Nadal urgellenc, i amb els minairons com a protagonistes. 

Concretament, la Pastisseria Cadí ha creat una galeta de pasta seca, en forma d'arbre de Nadal, banyada de xocolata, decorada amb boletes de color, inspirada en el conte dels Minairons. 

Per la seva part, la Pastisseria Leiva ha elaborat dues classes de bombons: un farcit de  crema de taronja i un altre, farcit de crema de neula i torró, ambdós bombons decorats amb motius nadalencs. 

Pel que fa al Forn Duat, la seva proposta gormanda per aquestes festes és una xocolatina feta a base de xocolata blanca i negra, amb una sorpresa “molt especial” per al paladar.  

Tots tres dolços ja es poden adquirir a cadascun dels tres establiments urgellencs i es podran trobar durant totes les festes nadalenques.