Satisfacció al sector de l'esquí de l'Alt Pirineu i Aran perquè el temporal ha permès renovar la qualitat de la neu

FGC preveu tancar la millor temporada d'esquí dels últims deu anys com a mínim

foto_3191305
photo_camera El president de FGC, Enric Ticó, a l'estand que la firma té al 4rt Saló de l'Esport i del Turisme Actiu i de Muntanya de Lleida, mostrant un fulletó, aquest 25 de març del 2017

La cara més positiva del temporal d'aquest inici de primavera és per a les estacions d'esquí de l'Alt Pirineu i Aran, on s'hi han acumulat més de 40 centímetres de neu nova. Tot i que la neu ja estava assegurada fins a Setmana Santa, la nevada d'aquestes últimes hores permet augmentar-ne la qualitat, que s'havia vist malmesa després d'uns dies d'altes temperatures. Això fa preveure als complexos que els aficionats tornaran a tenir ganes d'esquiar i que s'animaran encara més les reserves per Setmana Santa.

El president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó, assegura que "a hores d'ara ja podem dir que tancarem la millor temporada dels darrers deu anys, i segurament amb aquestes noves nevades encara podrem parlar de més anys de referència".

Des del 4rt Saló de l'Esport i del Turisme Actiu i de Muntanya de Lleida, Ticó ha explicat que "patíem una mica perquè ha fet molt bon temps els últims dies i patíem per arribar a Setmana Santa amb qualitat de neu". Per això, s'ha mostrat molt satisfet perquè aquest temporal assegura arribar al final de temporada "amb molta neu per fruir d'una Setmana Santa magnífica i històrica".

En el mateix sentit s'han expressat des de Baqueira Beret i Boí Taüll. A l'estació de l'Alta Ribagorça aquest dissabte han hagut de tancar les parts altes de l'estació però confien que els nous gruixos "milloraran la qualitat de la neu i renovaran les ganes d'esquiar de moltes persones que potser ja pensaven en altres destins per Setmana Santa", segons ha dit el portaveu del complex, Andreu Velilla.