29.11.2022 |
Viure als Pirineus

Les precipitacions a Boi Taüll garanteixen els circuïts de raquetes de neu

Les precipitacions de les darreres hores amb gruixos d’entre 40 i 50 cm garanteixen els circuïts de raquetes de neu propers a l’estació d’esquí

neu
Un grup fent raquetes a Boi Taüll
Les precipitacions a Boi Taüll garanteixen els circuïts de raquetes de neu

Les precipitacions de les darreres hores a l’estació de Boi Taüll amb gruixos d’entre 40 i 50 cm garanteixen els circuïts de raquetes de neu propers a  l’estació d’esquí. Aquests dos circuïts, operatius des de l’any passat, han estat dissenyats i promoguts pel Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça amb l’objectiu de  poder gaudir de la neu d’una manera senzilla i arribar a un públic més ampli, especialment el familiar.

La nova campanya de promoció ja s’ha iniciat amb la repartiment de díptics i cartells entre els principals punts turístics: oficines d’informació, oficines del Parc Nacional i ajuntaments.

Cal recordar que els itineraris dels circuïts són dos: el Circuït del Pilaret del Pla de Durro (de 4,3 km de longitud i recorregut circular) i la Pujada al Pic de la Pala de Ginebrell (de 4,9 km de longitud). Ambdós estan perfectament senyalitzats amb balises de seguiment identificatius de la dificultat, amb fites quilomètriques i indicadors que reflecteixen la distància acumulada de de l’inici de l’itinerari. L’usuari trobarà plafons informatius a la zona de sortida. Des de la mateixa estació d’esquí i en els establiments esportius de la comarca es promourà el lloguer de raquetes i pals.

Les precipitacions a Boi Taüll garanteixen els circuïts de raquetes de neu
Comentarios