Porté-Puymorens obrirà aquest cap de setmana

Les condicions són favorables i l’estació posa a la venda unforfet a 10 euros per esquiar a la Vignole

porte01
photo_camera Una imatge de Porté-Puymorens

L’estació d’esquí de Porté-Puymorens obrirà la pista de la Vignole aquest dissabte i diumenge, dies 11 i 12 de novembre, oferint un forfet a 10 euros. Les nevades d’aquesta setmana, més les precipitacions que s’han registrat a les darreres hores (i actualment està nevant), fan possible l’obertura d’aquesta zona.

Bona part dels serveis (restauració i establiments de lloguer de material) també estaran oberts. Amb aquesta iniciativa, l’estació vol agrair a totes les persones que han confiat en Porté-Puymorens i que ja han adquirit el seu forfet de temporada o tenen la intenció de comprar-lo aquests dies. A més, aquells que hagin pagat 10 euros pel forfet, i després d’esquiar decideixin fer-se al moment el forfet de temporada, se’ls retornarà els 10 euros del forfet del dia.

Es pot seguir totes les informacions de Porté-Puymorens al web, al facebook, a instagram o al twitter. Recordar que aquesta temporada s’ha editat una publicació de 20 pàgines que detalla tots els serveis, promocions i activitats de l’estació. Aquesta publicació es troba a l’adreça: https://porte-puymorens.eu/fr/