09.12.2022 |
Viure als Pirineus

Port del Comte inaugura la temporada d'esquí amb un aspecte renovat

L'estació d'esquí incorpora una nova màquina trepitjaneu, la renovació de les taquillas del Donadó, nova zona d'aparcament i tanques de protecció per a retenir més neu en cas de vent

Port del Comte inaugura la temporada d'esquí amb un aspecte renovat

Com ha vingut fent tots els anys, l'estació d'esquí Port del Comte inaugura temporada amb significatives millores per al gaudi dels seus visitants. Durant l'estiu passat, els responsables de l'estació han dut a terme el ressembrat de més de 12 quilòmetres de pistes, afegint biomassa i netejant en profunditat perquè es pugui esquiar perfectament els dies de poca neu.

Port del Comte, l'estació d'esquí més propera a Barcelona que va doblar el seu nombre d'esquiadors la temporada passada respecte a l'anterior, ha adquirit la nova màquina trepitjaneu PB300 Kandahar 'winch' amb cable incorporat per arreglar les pistes, la qual permet treballar en les vessants amb més desnivell de l'estació per seguir millorant així la qualitat de les instal·lacions. Amb aquesta nova incorporació, Port del Comte ja tindrà 5 màquines condicionant les pistes cada nit per deixar-les en l’estat òptim per a la següent jornada.

Una altra de les millores més destacables és la incorporació de les noves taquilles a la zona de Donadó. Les noves instal·lacions serviran per millorar la fluïdesa i la logística els dies de més afluència de visitants, millorant l'experiència d'aquests en la seva jornada d'esquí.

El ritme constant d'inversions que ha anat mantenint l'estació del Solsonès, li ha permès disposar aquest any d'un nou aparcament totalment reasfaltat i senyalitzat amb més de 200 places a la zona Estivella per oferir un major confort a les noves rutes gratuïtes de raquetes i esquí de fons.

Una altra novetat d’aquesta temporada 2014-2015 són les tanques de protecció als accessos de l'estació i els nous 150 metres de tanca paraneu que aconsegueixen retenir més neu en condicions de vent o tempesta.

Nova plataforma de reserva i compra online

A més d'oferir aquest any millors instal·lacions per als seus esquiadors, Port del Comte ha obert ara una nova plataforma en línia per poder reservar i comprar els abonaments de temporada realitzant el pagament amb targeta de crèdit, una opció no disponible fins ara.

Pel que fa a la seva comunicació a través de les seves xarxes socials, l'estació ha anunciat que aquesta temporada donarà un major impuls per a la participació entre els seus seguidors organitzant més concursos i oferint noves promocions per als guanyadors.

Port del Comte inaugura la temporada d'esquí amb un aspecte renovat
Comentarios