26.01.2022 |
Viure als Pirineus

Naturlandia, el millor parc d'aventures al Pirineu

Naturlàndia, situada a més de 1.600 metres d'altitud a la zona de la Rabassa, ofereix tota mena d’activitats: de natura, d’esports, pedagògiques, lúdiques i sobretot d’oci pensades per a tots els públics. A Naturlandia, hi descobrireu meravellosos paisatges, panoràmiques excepcionals, una flora i fauna amb molta diversitat.

tobotronc
Tobotronc a Naturlandia.
Naturlandia, el millor parc d'aventures al Pirineu

Naturlandia ofereix als seus visitants tota mena d’activitats de natura i aventura, per compartir amb amics o familiars, enmig de l’entorn de La Rabassa. Un autèntic parc d’aventures a Andorra!

ponis

No et pots perdre!

  • El tobotronc: Un dels principals atractius lúdics de Naturlandia és el tobogan de natura més llarg del món, amb un recorregut de 5,3 km. El tobotronc et proposa un viatge per el bosc assentat en un trineu biplaça que pots controlar en tot moment. Una nova manera de conèixer la natura de la Rabassa i les muntanyes d’Andorra.
  • El parc d’animals. Obert al juny del 2013, el parc és un dels atractius referents de Naturlandia. S’hi poden observar les espècies més representatives del Pirineu, destacant l’os bru del Pirineu, els llops i el Linx boreal. No us perdeu la granja escola, on els més petits s’ho passen d’allò més be!
  • L’Airtrekk i la seva tirolina: Pels amants de les sensacions fortes, exploreu aquest circuit de cordes americanes, en total seguretat, lligats per un arnés, i baixeu per la tirolina de més de 180metres de llargada.
  •  

minitubby1

Activitats: Tobotronc, Airtrekk + tirolina, tir amb arc, mini golf, passeig en poni, vehicles buggy infant, inflables, llits elàstics, tallers infantils, tobogan tubby i mini tubby, parc d’animals, granja escola, aula de natura i espai interactiu, sortides guiades en buggy, cavalls o senderisme amb la ruta dels búnquers de la guerra civil espanyola .

Consulta la oferta d'allotjaments del parc, tant l’alberg com la Borda rural son excel·lents opcions per a gaudir de Naturlandia! A més a més tenen un camp de futbol, un camp de vòlei platja i una sala recreativa.

L’estiu és Naturlandia!

Visita www.naturlandia.ad

* Inscriu-te al nostre canal de notícies de Telegram per assabentar-te de tot el que passa al Pirineu.

 

Naturlandia, el millor parc d'aventures al Pirineu
Comentarios