09.12.2022 |
Viure als Pirineus

LA SEU D'URGELL

Més d'un centenar d'alumnes participaran en la jornada ‘Getwet’ al Rafting Parc

Aquest dissabte 17 de setembre, de deu matí a dues del migdia, els nois i noies ‘competiran’ en caiac en aigües tranquil·les i en ràfting en aigües braves del Rafting Parc de la Seu d'Urgell.    

parc-segre
Nens dels casals esportius van participar aquest estiu a la primera jornada GetWet al Rafting Parc.
Més d'un centenar d'alumnes participaran en la jornada ‘Getwet’ al Rafting Parc

El Rafting Parc la Seu d’Urgell acollirà demà dissabte 17 de setembre, de deu del matí a dues del migdia, la segona jornada d’activitats a l’aigua en format ‘competitiu’ del projecte GetWet on hi participaran més d’un centenar d’alumnes de l’Alt Urgell.

Aquests nois i noies de 5è i 6è de primària i de 1r i 2n d’ESO dels centres escolars de la Seu d’Urgell i comarca ‘competiran’ en les modalitats de caic en aigües tranquil·les en format de relleus i en ràfting en aigües braves, a banda d’altres activitats de lleure en el propi Rafting Parc. 

Aquest projecte s’ha desenvolupat a la Seu d’Urgell en dues fases. La primera, que va tenir lloc els passats mesos de juliol i agost, va consistir en un seguit de tastos de ràfting i piragüisme per als participants dels Casals Esportius d’Estiu organitzats pel Servei Municipal d’Esports.

Aquesta activitat que s’inclou en el projecte GetWet és gratuïta i comptarà amb la presència de tècnics esportius de la resta de països europeus implicats en el que participaran en format d’intercanvi en la nostra ciutat.

GetWet

GetWet és un projecte que té com a objectiu impulsar i potenciar la pràctica d’activitat física en els esports aquàtics com a eina per a la millora de la salut i la qualitat de vida i col·laborar en l’assentament sostenible d’aquestes activitats físiques en o al voltant de l’aigua.

Val a dir que GetWet està cofinançat per la UE i que compta amb la participació de sis socis d’arreu d’Europa, liderat pel departament d’esports d’Irlanda del Nord (Regne Unit), on hi participen també administracions, centres docents i entitats esportives de Finlàndia, Irlanda, Portugal, Bulgària i Catalunya, a través de l’INEFC.

La Seu d’Urgell i el Ràfting Parc han estat escollits per l’INEFC com a una de les dues localitats, juntament amb Empuriabrava, on es desenvolupa aquest programa a casa nostra.

Més d'un centenar d'alumnes participaran en la jornada ‘Getwet’ al Rafting Parc
Comentarios