05.07.2022 |
Viure als Pirineus

TURISME DE MUNTANYA

L'Alt Pirineu ha superat les previsions i registra un 90% d'ocupació durant el pont de la Puríssima

El director de la Molina, Xavi Perpinyà, explica que segurament és un dels millors inicis de dominis esquiables no només a Catalunya sinó també a Europa.
Puigcerdà pont Puríssima 2
Un carrer de Puigcerdà aquest dissabte de pont de la Puríssima/Puigcerdà som tots
L'Alt Pirineu ha superat les previsions i registra un 90% d'ocupació durant el pont de la Puríssima

L'Alt Pirineu ha registrat una ocupació del 90% durant el pont de la Puríssima, unes dades que els representants de les estacions d'esquí i del sector de l'hostaleria pirinenc han valorat com a "molt positives", donat que s'han superat les previsions i s'han "complert completament les expectatives del sector".

Nou telecadira de l'estació d'Espot(Nou telecadira de l'estaci´o d'Espot/ACN)

El sector reconeix que "s'ha treballat molt". "La veritat és que estem molt contents de l'arrencada" ha explicat el director de la Molina, Xavi Perpinyà. Des de l'estació cerdana destaquen els 111 quilòmetres de pistes que s'han obert conjuntament amb Masella i els 29 remuntadors en el domini Alp 2.500. "Creiem que és una de les millors obertures de domini a nivell europeu", ha assenyalat Perpinyà. 

Les bones perspectives s'han complert, i el pont de la Puríssima deixa bons registres d'ocupació tant a les pistes d'esquí de les estacions, com en els restaurants i els hotels de les diferents comarques. En alguns casos, la xifra ha arribat al ple absolut i de mitjana se situa propera al 90% en el conjunt dels tres dies.

La Molina Pont Puríssima 2(Foto: Dos esquiadors aquest dissabte a La Molina)

Aquestes bones dades fan ser optimista el sector que espera una temporada d'hivern "bona" especialment després de la "gran" qualitat de la neu i dels gruixos acumulats gràcies a les darreres precipitacions.

 

L'Alt Pirineu ha superat les previsions i registra un 90% d'ocupació durant el pont de la Puríssima
Comentarios