08.12.2022 |
Viure als Pirineus

FGC posa en marxa activitats familiars i d'amics per la temporada d'estiu

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa, durant el període d'abril a octubre, esdeveniments dirigits a un públic familiar i d'amics a les 5 estacions de muntanya que gestiona

ferrocata
Dos nens al circuit multiaventura dins el bosc de Port Ainé
FGC posa en marxa activitats familiars i d'amics per la temporada d'estiu

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa, durant el període d'abril a octubre, esdeveniments dirigits a un públic familiar i d'amics a les 5 estacions de muntanya que gestiona (La Molina, Vall de Núria, Vallter 2.000, Espot i Port Ainé) i als 9 trens turístics (el Cremallera, els funiculars de Montserrat, el Tren dels Llacs, el Tren del Ciment i l'accés a la Colònia Güell).

Aquest any, la Molina proposa novetats al Bike Park, un forfet 'La Molina Non Stop', Frisbee i HoverBoard Kart by Altitud Extreme (un enginy elèctric semblant als karts amb circuit). La Molina també ofereix un passeig en Telecabina, Tubbing i parc de jocs inflables. A la zona del Llac hi ha la platja de la Cerdanya, una zona lúdica i de jocs d'aigua, barques i patinets d'aigua ponis i el frisbee com a novetat.

La Vall de Núria es presenta com a principals novetats amb una reforma de 14 habitacions a l'Hotel Vall de Núria, embarcament directe a les estacions, ampliació de terrasses i espais solàriums, el camí mirador del Llac, un circuit de mini bicicletes al Parc Lúdic i millores a la infraestructura del Cremallera (via, catenària, allaus i massís rocós). Núria també presenta activitats com tir amb arc, barques i canoes, senderisme, circuit d'orientació o minigolf.

Vallter 2000, al Ripollès, engegarà la temporada d'estiu el dia 22 de juliol i fins a l'11 de setembre amb l'obertura del Telecadira que permetrà als visitants fer activitats de senderisme i descoberta del territori. A més de 2.000 metres, com a novetat, s'inicia una experiència gastronòmica singular amb maridatges entre la carn del Pirineu i els vins de l'Empordà.

Port Ainé presenta la cronoescalada amb bicicleta de carretera a l'estació com a novetat, amb 18,6 quilòmetres de pujada i 1.228 metres de desnivell positiu. Port Ainé seguirà amb el parc lúdic i d'aventura amb un ampli ventall d'activitats dins el Parc Natural de l'Alt Pirineu. aquesta estació obrirà aquest estiu el telecadira JET CIM els dies 5 i 13 d'agost.

A Espot es manté el centre Trail Running dels Pirineus i s'organitza una cursa diferent com és que es pot fer el dia i a l'hora que es vulgui i els participants es podran comparar amb la resta. Aquesta cursa és kilòmetre vertical Vall de Peguera.

FGC posa en marxa activitats familiars i d'amics per la temporada d'estiu
Comentarios