TURISME

ERC rebutja la presència de l'exèrcit al Saló de l'Esport i Turisme de Muntanya

El Saló de l'Esport i Turisme de Muntanya que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Lleida no ha tingut l'afluència de públic que els expositors s'esperaven i s'han tancat poques operacions comercials. A més, des de la Federació regional d'ERC a l'Alt Pirineu i Aran han manifestat el seu rebuig davant la presència de l'exèrcit espanyol en un dels estands més grans del saló. Des de Fira de Lleida s'haurien de replantejar la gestió que fan d'aquest certamen.

Exèrcit espanyol a la fira de muntanya de Lleida
photo_camera La Fira de Lleida hauria de replantejar-se la gestió del saló turístic de muntanya.

Des d'ERC consideren que "l'activitat del cos militar queda lluny de la promoció del territori i de la pràctica de l'esport de muntanya, objectiu principal del Saló, i no entenem el motiu de la la seva participació".

"Reclamem a l'organització, per a properes edicions, que l'estament no hi sigui ni convidat ni acceptat, en cas de sol·licitar assistir-hi. El Saló de l'esport i turisme de muntanya ha de ser un aparador per aquells serveis, empreses, municipis i altres agents del territori que els ha de permetre promocionar-se econòmicament i no un espai que promogui l'estratègia bèl·lica de l'exèrcit espanyol", han assegurat els republicans en un comunicat.

comentaris