Els dos Pallars participen conjuntament a la Fira Navartur

Del 26 al 28 de febrer, el Consell Comarcal del Pallars Jussà en col•laboració amb el Consell Comarcal del Pallars Sobirà assisteixen amb taulell propi a la 11a Fira Internacional del Turisme de Navarra. 

foto estand Navartur
photo_camera Els Pallars es promocionen conjuntament a Navarra.

El Pallars Jussà hi presenta la nova oferta de sortides guiades i experiències de Vine al Pallars, Viu el Jussà, que es consolida aquest 2016 oferint 45 sortides guiades i 59 experiències per conèixer el Pallars d’una manera diferent. També dona a conèixer el nou sender que connecta la Pobla de Segur amb Salàs de Pallars tot recorrent el marge dret de l’embassament de Sant Antoni, i es pot fer a peu i en bicicleta.

A més, es promociona el turisme familiar, cultural i de natura, presentant atractius paisatgístics i culturals com la Vall Fosca i el telefèric, Collegats amb la renovada xarxa de camins, les activitats de fauna a la reserva de Boumort, la riquesa paleontològica dels dinosaures, els voltors de la Terreta, i l’espectacular Montsec amb els castells de frontera i l’espectacular cel nocturn acreditat Starlight per la UNESCO.

Durant el certamen i amb la col•laboració d’Al Teu Gust s’oferiran tastets de producte pallarès, donant valor a la gastronomia local i incentivant als visitants a viure l’experiència en pròpia persona al Pallars Jussà.

El president del Consell Comarcal, Constantí Aranda Farrero, ha destacat “la importància de promocionar la comarca als mercats propers que ja ens visiten però que tenen molt potencial de creixement, com són la zona de Navarra i el País Basc”. Afegeix que “és important col•laborar amb les comarques veïnes doncs als turistes no els importen les divisions administratives i volen gaudir d’una bona experiència estiguin al Pallars Jussà o al Sobirà”.