MÚSICA POPULAR I TRADICIONAL

La Trobada amb els Acordionistes del Pirineu programa sis dies de concerts

El festival tindrà com a seus Arsèguel i la Seu d’Urgell, amb concerts també a Castellbò i Puigcerdà
009_6213 bx
photo_camera Yannick Lopes i Joaquín Diaz a l’envelat d’Arsèguel a la Trobada de l’any 2016 / Isard Madueño

La Trobada amb els Acordionistes del Pirineu està acabant de tancar la programació d’enguany, amb sis dies de concerts entre el 29 de juliol i el 3 d’agost. La Trobada tindrà com a seus Arsèguel i la Seu d’Urgell, a més de celebrar un concert a Castellbò i un altre a Puigcerdà. D’aquesta manera, el festival de música tradicional més antic dels Països Catalans recupera el format complet, després de les restriccions dels dos darrers anys motivades per la pandèmia.

Divendres 29 de juliol es posarà en marxa la trobada amb el concert inaugural a migdia als jardins de l’Hotel Andria, a la Seu d’Urgell. El mateix divendres, ja a la nit, el Teatre de Cinemes Guiu, també a la Seu, acollirà un segon concert. El festival es traslladarà dissabte i diumenge, dies 30 i 31, a Arsèguel, amb actuacions diverses al llarg del dia al Parc de l’Església, i la tradicional Trobada amb els Acordionistes del Pirineu dissabte a la nit a l’envelat.

009_6213 bx
Yannick Lopes i Joaquín Diaz a l’envelat d’Arsèguel a la Trobada de l’any 2016 / Isard Madueño 

L’esdeveniment musical es clourà a la Seu d’Urgell amb dos Concerts Catalunya, un dimarts 2 i l’altre dimecres 3. Els detalls de tota la programació es faran públics en les pròximes setmanes des de la pàgina web del Consell Comarcal: www.alturgell.cat.

La Trobada amb els Acordionistes del Pirineu és organitzada per l’Associació Arsèguel i els Acordionistes del Pirineu, amb el patrocini del Departament de Cultura de la Generalitat, l’IDAPA, l’Institut d’Estudis Ilerdencs, la Diputació de Lleida, la Diputació de Girona, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, els ajuntaments de la Seu d’Urgell, Arsèguel, Montferrer i Castellbò i Puigcerdà